Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

5 tipů na obrazy, které vykouzlí v ložnici dokonalou romantiku

22. 01. 2019 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Ložnice patří mezi jednu z nejdůležitějších místností v celém interiéru! Není se čemu divit, vždyť právě tady člověk spí, relaxuje a věnuje se intimním hrátkám. Dokonale se odreagovat od příliš stresující reality potřebuje prakticky každý z nás. Ložnice proto musí být co možná dokonale stylizována tak, aby se to podařilo. Ne v každé ložnici se člověk cítí příjemně.

Situace je dána i tím, jaké motivy v této místnosti máte. Holé stěny působí tristně a tíživě. Proto se vyplatí, když si pořídíte nějakou tu dekoraci. Ideální volbou je moderní elegantní obraz. Ten si dnes lze vybírat v mnoha podobách. Pokud se chcete dozvědět, jaký obraz do ložnice koupit, jste na správné adrese. V následujících řádcích vám dáme celkem 5 tipů na motivy, které pomohou vytvořit dokonale romantický prostor se vším všudy. Ulehání do postele se pro vás stane maximálně příjemnou záležitostí, na kterou se budete po celém dlouhém dni neskutečně těšit.
obraz v ložnici


1. Akty v mnoha podobách

 
Začít můžeme třeba pohledem na lidské tělo. Ten lidstvo fascinoval od nepaměti. Vždyť už v dávných starověkých dobách se setkáváme s tím, že v popředí zájmu byl právě člověk. Patrné je to především na sochách a také obrazech z dob antiky. Postupem času se církvi podařilo tento zájem o lidský rozum a tělo úspěšně potlačit, nicméně už v renesanci jsme se setkali s opětovným navázáním na atické ideály. Akty se dostaly opět do popředí. Dnes je možné sehnat krásné obrazy znázorňující lidské tělo v mnoha podobách. Krásné je především ženské tělo, které do ložnice přinese spousty inspirace. Touha, erotika, smyl pro detail. Všechna tato slova dokážou vystihnout krásu lidského těla. Určitě se nemusí jednat o žádné obscénní a vulgární vyobrazení. Naopak.  

2. Nejušlechtilejší zvířata


I zvířata mohou mít v ložnici své místo. Ne, teď nemyslíme zrovna na to, že by s vámi musel nocovat pes nebo jiné domácí zvíře. Výbornou volbou jsou obrazy do ložnice znázorňující koně. Především ti bílí dokážou prostor dokonale prosvětlit a vytvořit dojem čistoty a ryzí krásy se vším všudy. Bělouši jsou zachyceni na bílém podkladu, takže se setkáme s tím, že právě světlý odstín dokonale vynikne se vší všudy. Pohled vám evokuje vůni dálek a neskutečnou romantiku se vším všudy. 
tapeta v ložnici























3. Minimalistické provedení města


Někdo je spíše příznivcem minimalismu, který si dnes ostatně nachází své místo ve spoustě domácností. Minimalistické pojetí lze dostat i do ložnice s tím, že se bude jednat třeba o zmenšené pojetí města. Nemusí se nutně jednat o velkoměsto. Zachycení několika budov pouhou kresbou černou barvou na bílém podkladu vypadá moc hezky. Dokonce se jedná o obraz do ložnice podle feng shui, který působí hezky, ale ne nijak vlezle a vtíravě. Prostor ložnice nebude nijak rozbitý, ale spíše oživený zajímavými siluetami. Lze jej navíc ještě doplnit o některé další pestré motivy.  

4. Elegantní barevné i černobílé abstrakce


Vynikající volbou do ložnice jsou také nejrůznější abstrakce. Pokud patříte spíše mezi zastánce již zmiňovaného minimalismu, vsaďte na černobílé variace. Ty mohou být koncipovány tak, že je tvoří mešní černé geometrické tvary na bílém podkladu. Takovéto obrazy působí hodně hezky, ale zároveň poměrně jemně. Dominantou takovéto ložnice pak může být jednoznačně krásná bytelná postel. Jinak se často prosazují také abstraktní variace v barvách. Určitě se vyplatí volit spíše teplé odstíny, jež působí poněkud jemněji. Ne každého osloví tmavé barvy s odstíny černé, zelené a tmavě modré.
fototapety


5. Květiny a jiné rostliny


Mezi skvostné romantické obrazy do ložnice patří ty, které znázorňují květiny a nejrůznější rostliny. Z květin se velmi často prosazují především čisté lilie nebo růže. Především v detailu vypadají tyto květiny nádherně. Zároveň nejsou nijak okázalé. Ostatně právě okázalost do ložnic určitě nepatří. Máte-li raději divočinu, pak není od věci zvolit třeba vyobrazení deštného pralesa. Ten nikdy nespí a je neskutečně rozmanitý. Spousta rostlin v kombinaci s mnohými živočichy nabízí skvostné barevné pohledy.   



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tapeta u 4.bodu zobrazuje spíš noční můru než cokoli romantického.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles