Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Miminka
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

5 tipů na to, co je zapotřebí řešit při těhotenství

24. 01. 2019 | Těhotenství
-Komerční sdělení-

Jedním z nejkrásnějších momentů v životě každého člověka je čas, kdy žena zjistí, že otěhotněla. Až na pár výjimek má obrovskou radost, o kterou se samozřejmě jako první chce podělit se svým partnerem. Oslavy ale nejsou tím jediným, co je třeba na počátku těhotenství řešit. Ostatně, často se ani příliš neslaví, aby se náhodou nic nestalo. Při těhotenství je nezbytné myslet na několik velmi důležitých záležitostí. My vám 5 nejdůležitějších přiblížíme právě v tomto článku.

Aktuální zdravotní stav

 
Každá těhotná žena musí jednoznačně řešit svůj aktuální zdravotní stav. V první řadě nemůže zapomínat na pravidelné kontroly u svého gynekologa a pochopitelně i na návštěvy nemocnice. Rozhodně na sebe musí dávat maximální pozor. Jakýkoli pád nebo jiné nepříjemnosti v podobě infekcí mohou uškodit už nejenom jejímu zdravotnímu stavu, ale především samotnému dítěti.

5 tipů na to, co je zapotřebí řešit při těhotenstvíVýborné jsou mimo jiné i předporodní kurzy, které se zaměřují na to, jak by se žena měla chovat před a při samotném porodu. Hodně pomohou i partnerovi. Ten má také v tomto ohledu velmi důležitou roli.    

Pohodlné těhotenské oděvy


Zapomeňte na to, že byste chodila dlouhodobě ve standardních oděvech, jako tomu bylo v době, kdy jste ještě nebyla těhotná. Ne, není nutné nakupovat o několik čísel větší oblečení. Bohatě postačí, když si koupíte pohodlné těhotenské rifle a k nim nějaký zajímavý top. O pohodlí i hezký vzhled oděvů budete mít rázem postaráno se vším všudy. Určitě volte i spodní prádlo, jež nebude nijak extra přiléhavé. Oblast břicha a zkrátka míst, kde se nachází budoucí novorozenec, je nezbytné dokonale chránit.   

Léky a přípravky pro narozené dítě


Rozhodně už také myslete na dobu, kdy se dítě narodí. Shánět pak narychlo například léky a nejrůznější masti by bylo přinejmenším zbytečné. Buďte tedy připravená na všechno. Velmi důležité jsou především krémy proti opruzeninám, vlhčené kapesníky, spousty plen a některé vybrané sirupy. Vždyť zabránit bolesti bříška v důsledku nepříjemných kolik je zapotřebí co možná nejrychleji. 

Dívky se zkrášlují již od narození


Ano, v tomto duchu byste měli ke své ratolesti přistupovat. Ať už znáte pohlaví dítěte, nebo ne, měli byste mít v záloze krásné náušnice. Vždyť koupit dětské naušnice ze zlata není dnes příliš jednoduché. Na trhu existuje takové množství nejrůznějších variací, že budete chtít být maximálně originální a výběr vám zabere spousty času. 

Hračky jako nezbytnost


Nezapomeňte také vybrat hračky pro děti. Ty si budou chtít hrát prakticky už od narození. Zpočátku si vystačíte s klasickými kousátky a jednoduchými hračkami napomáhající k rozvoji jemné motoriky dítěte. Hračky pro starší děti si už poté nakoupíte až později.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !