Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

5 vad na kráse, které partnera spolehlivě odradí

4. 08. 2015 | Vztahy
Ať už partnera máte, nebo ho teprve hledáte, neměli byste usínat na vavřínech. Existují totiž určité věci, které by ho mohly odradit. Věnujte jim proto pozornost, ať jste v očích partnera krásným a opečovávaným protějškem.

Nepěkný úsměv

Krásný úsměv je zaručeně jednou z věcí, kterých si člověk na druhém všimne jako první. A věřte, že každý partner se vám ho bude snažit na tváři vykouzlit. Usmívající se osoba je totiž považována za atraktivnější, ovšem nažloutlé zuby či špatný dech jí na kráse a přitažlivosti nepřidají. Zbytky jídla uvízlé mezi zuby také nejsou to pravé ořechové. Proto byste měli o svůj úsměv neustále dbát. V dnešní době je spousta možností bělení zubů, svěží dech vám potom zajistí jejich pravidelné čištění a používání ústní vody. Nemusíte přitom platit vysoké částky za odborné bělení zubů v ordinaci. Zářivě bílého úsměvu docílíte i levněji, třeba pomocí jedlé sody. Dejte si však pozor, při dlouhodobém užívání může soda poničit zubní sklovinu. Ideální je také používat bělicí zubní pastu. Nezapomeňte však ani na pravidelné ošetřování citlivé pokožky rtů balzámem. A dámy, pokud si rty malujete, pozor na otisknutou rtěnku na zubech.

vady na kráse, které partnera odradíMake-up á la Marfuša

Silné oční linky, výrazné stíny a několik vrstev make-upu či pudru, jejichž použití je patrné i na dálku? Tím spíše partnera odradíte, sázejte raději na přirozenou krásu. Muži mají rádi hladkou a upravenou pleť, ale věřte, že menších nedokonalostí si nevšimnou. Muž vás totiž bere jako jeden celek a nezkoumá každý milimetr pod zvětšovacím zrcadlem. Upoutají ho spíš do očí bijící silné vrstvy nesprávně zvolených líčidel. Pokud se líčíte každý den, vsaďte na lehkou bázi a co možná nejpřirozenější vzhled make-upu, který vaši krásu chytře podtrhne. Ideální volbou mohou být BB krémy, které pokožku sjednocují, kryjí nedokonalosti a zároveň i hydratují. Nezapomínejte také na pravidelné odličování a čištění pleti, abyste se nežádoucích nedokonalostí vyvarovala a vaše pleť stárnula pomaleji.

Nedokonalé oholení a knírek

Chloupky a knírek k ženám prostě nepatří. V kalhotách neoholené nohy možná skryjete, ovšem když se večer s partnerem sejdete v posteli, prozradíte se. Žádný muž si nepřeje spát s medvědem. Dbejte proto na to, aby vaše pokožka byla neustále hladká. Po odstranění chloupků dopřejte pokožce i hydratační krém. Mnoho žen se potýká také s nadměrným ochlupením v obličeji, např. nad horním rtem. V tomto případě vezměte pinzetu či navštivte kosmetický salon, kde vám knírek strhnou depilačním voskem. Dlouhodobé řešení tohoto problému pak představuje dražší procedura - odstranění chloupků laserem. Další vadou na kráse může být i zarostlé a neupravené srůstající obočí. Tvar celému oblouku dodávejte trháním zespoda, nikdy seshora.

Pedikúra? Co to je?

Muži odjakživa na ženách obdivují pěkné nohy, které jim obzvlášť v létě dáváme na obdiv. Ovšem k nohám patří i chodidla, která též upoutávají pozornost. Nekažte své výstavní nohy nedokonalou pedikúrou a dopřejte pravidelnou péči i chodidlům. Zbavte se nehezky vyhlížející ztvrdlé kůže, ta vašim nohám rozhodně na kráse nepřidá. Není třeba utrácet za drahé salóny, pedikúru hravě zvládnete i doma pomocí speciálního pilníku či pemzy. Předtím však nohy naložte do teplé koupele, aby kůže změkla. Můžete přidat i kapku citrónu, který její změknutí podpoří. U pedikúry bychom neměli zapomínat ani na nehty, které by měly být vždy upravené, barvu laku zvolte podle preferencí partnera, ne každý muž dává přednost rudé barvě či dlouhým umělým nehtům.

Vlasy jako čarodějnice

Vlasy jsou symbolem ženskosti a muži jim věnují pozornost. Vašemu partnerovi nebude až tak záležet na délce či barvě, pokud to tedy není nějaký extrém. Vlasy musí být krásné na pohled, hebké na dotyk a měly by příjemně vonět. Snažte se je mít hezky upravené, a pokud vám na hlavě dělají neplechu, stáhněte je do uhlazeného culíku. Dejte si pozor na přespřílišnou starost o dokonalý účes, silně ztužené a nalakované vlasy ve výsledném efektu působí spíše jako helma. Nesympatické je i to, když se partner vašich vlasů nesmí ani dotknout, aby vás nepocuchal. Pamatujte rovněž na to, že pokud se při každé příležitosti budete ujišťovat, zda účes drží, budete vypadat narcistně nebo nejistě, což nikdy nepůsobí přitažlivě. Raději se zaměřte na zdraví vašich vlasů a používejte pravidelně balzám či masku z kokosového oleje.

Zdroj, foto: Sensodyne


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !