Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

5 věcí, které běhání zlepší ve vašem životě

13. 08. 2018 | Fitness
Někdy stačí udělat v životě jen jeden krok a změní se toho hodně. Třeba začít běhat. Nový průzkum mezi několika stovkami českých běžců to dokládá. Překvapilo nás, jak rozdílný je přístup k životu u lidí, kteří pravidelně běhají. Stíhají více práce i koníčků. Vědí, jak žít zdravě, a snaží se také víc chránit svoji finanční budoucnost.

1. Konec stěžování. Běžci jsou celkově se svým životem mnohem spokojenější než neběžci. Můžou za to endorfiny nebo dokáží utéct všední realitě? Jedno je jisté – začněte běhat a dáte sbohem brblání a remcání.

žena běhá2. Přestanete kouřit a pít (tolik) alkohol. Osm z deseti běžců si nikdy nezapálí a skoro pětina také vůbec neholduje alkoholu. Sport je zřejmě jediná droga, kterou potřebují ke spokojenosti.

3. Bude se vám lépe spát. Téměř polovina běžců si libuje, že se několikrát týdne dostatečně vyspí. Lépe také hodnotí svůj zdravotní stav a více si cení života.

4. Začnete jíst zdravě. Nejméně jako dobrý označují svůj zdravotní stav čtyři pětiny lidí, kteří běhají, zatímco mezi všemi Čechy jsou se zdravím spokojeny jen dvě třetiny lidí.

Jak Češi běhají?
52 % – běhá asi třikrát za týden
41 % – vybíhá nejraději večer
56 % – vypije po běhu půl litr až litr vody a sní nějaké ovoce

5. Stanete se zodpovědnějšími. Tohle překvapí nejvíc. Ukázalo se, že běhání dělá lidi zodpovědnějšími. Vidět je to také v přístupu ke krytí rizik, která s sebou život přináší.


Zdroj, foto: NN pojišťovna


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !