Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

5 znaků opravdu nevydařeného rande?

3. 08. 2015 | Vztahy
Jít na rande je jako hodit si mincí. I když si před hodem věříte, nikdy nevíte, jaká strana mince nakonec padne. Kolikrát máte na konci večera pocit, že teď už je to konečně ono. Našla jste muže vašeho života. Jenže ani týden po dni D se vám neozval a na vtipné, tázavé ani vybízející zprávy k odpovědi nereaguje. Jak má žena vlastně poznat, že tohle rozhodně osudový muž není a navíc má do pravého gentlemana hodně daleko?
Nechte se uvést do reality ...............

Pozdní příchod

Nejspíš vás propojila kamarádka. Vybásnila ho jako muže století, kterého prostě musíte poznat, protože je přesně stvořený jen a jen pro vás. Vyměnili jste si několik oťukávacích zpráv a stanovili datum schůzky. Nový parfém, šaty, boty, decentní líčení. Podle hesla přesnost je výsada králů, jste na místě včas. Jenže on nikde. Přijde si o 20 minut pozdě. Navíc klidnou chůzí a bez omluvy.

nevydařené randeGrafoman

I tak hovor celkem pěkně plyne. Na vámi nabízená témata reaguje a občas se dokonce zasmějete. Jenže se nemůžete zbavit pocitu, jako byste byla na masáži. Navíc minimálně ve třech. Jeho vibrující telefon, který v podstatě neustále zvedá a pokládá na stůl, vám už pěkně leze krkem. Bohužel pro vás, příjemcem ani jedné ze zpráv vy nejste.


Bývalka

Nic jste nenechala náhodě. Dopředu jste si zjistila, co má rád za hudbu, kde trávil dovolenou, i to jaké má rád jídlo. To by tak bylo, abyste se neměli o čem bavit. Vaše snaha padla na ornou půdu. S nadšením vám vypráví o romantických starých uličkách, zlatavém písku a tyrkysové vodě na Korsice…kde byl se svojí bývalou. Při vyprávění zazní její jméno častěji, než kostelní hodiny, které odbíjejí poledne. A aby toho nebylo málo, několikrát vás oslovil jejím jménem.

Selfieman

Hurá! Přinesli jídlo. Je luxusní a nádherně voní. S vidinou první romantické fotografie v rodinném albu, se rychle rozhlížíte po číšníkovi. Váš doprovod má ale náskok. Než stačíte zareagovat, už pořídil selfie a nahrál ho na Facebook s hastagem “superdinner”. Vás v té rychlosti asi nějak zapomněl zmínit a označit.

Bez dezertu, ale se špičkou

O alkoholu se říká, že uvolňuje zábrany a jak se zdá, váš doprovod jich musí mít víc než dost. Už totiž dopíjí třetí lahev vína. Přitom vy jste sotva stačila ochutnat z druhé dvojky červeného. Máte však radost, že se mu rozjasnila tvář, když přišel číšník s dezertovým menu. Místo sladké tečky si ale vyžádal účet. Rozdělený napůl.
.

Zdroj, foto: AXE


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tojo
Obrázek uživatelky
profil
Pokud by se takhle choval někdo na prvním rande, tak je snad jasné, že rande nevyšlo... Aspoň já bych o další neměla zájem Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Abych poznala jestli se rande vydariloSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles