Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

53. Minerva objeví sílu skrytou v kapce vody

24. 02. 2015 | Kultura
Víme, že voda může léčit. Její účinky na zdraví však nevycházejí pouze z přítomnosti minerálů a dalších látek či v působení jejího chladu a tepla na tělo, jak to známe třeba z Kneippovy terapie. Voda má totiž neuvěřitelnou schopnost měnit svou vnitřní strukturu v důsledku působení různých energii, což jí umožňuje proměnit se v tekutinu obrovské léčivé síly.

Jak ji využívat se můžete dozvědět na 53. Minervě – veletrhu zdraví a esoteriky, jenž se uskuteční 28. února – 1. března v Michnově paláci,nachází se nedaleko kostela Pražského Jezulátka v prostorách Tyršova domu (Újezd 450/40, Praha 1, tram. 12, 20 a 22, zastávka Hellichova) a je považován za skvost Malé Strany.

Minerva již čtrnáctým rokem představuje návštěvníkům zkušené odborníky z oblasti přírodního léčení a péči o zdraví, tělo, duši i ducha. Umožňuje jim také poslechnout si zajímavé přednášky na různá témata, osvojit si zajímavé dovednosti na seminářích a workshopech a také nakoupit zajímavé produkty za zvýhodněné ceny. Téma té březnové navíc zní „Síla skrytá v kapce vody“.

53. Minerva objeví sílu skrytou v kapce vodyOzdravte své tělo vodou

Na 53. Minervě se například dozvíte, proč přírodní prameny a studánky odjakživa patřily k posvátným místům se silnou energií, naučíte se poznat, která voda prospěje vašemu tělu, osvojíte si zásady vodoléčby a můžete také na vlastní kůži vyzkoušet účinky různých druhů vod, jejichž energie byla upravena tak, aby co nejvíce prospívala našemu organismu. Jednou z nich je například šungitová voda, která vzniká působením unikátního sibiřského nerostu šungitu.Ten vyniká svými schopnostmi odrušovat geopatogenní zóny, odstraňovat z vody chemické i energetické znečištění a pozitivním působením při řadě zdravotních obtíží.

Tajemství sexu i relaxace

Březnová Minerva samozřejmě nebude jen o vodě, dalším zajímavým tématem bude i práce s psychikou, emocemi a dokonce i sexualitou. PhDr. Iva A. Volf vás například naučí efektivní techniky pro relaxaci – od autogenního tréninku, přes meditaci až po autohypnózu. Seymour Koblinvám vysvětlí, jak naše emoce souvisí s poruchami zraku a jak právě pomocí emočního tréninku stav očí vylepšit. Odborník na feng-shui ing. Mojmír Mišun objasní, jak uspořádáním harmonizovat emoce a vztahy mezi muži a ženami a Milena Pohlová vám odhalí tajemství milování – řekne vám, co dělat, aby naše milování s partnerem či partnerkou zůstalo sladké a naplňující a nekončilo po pár letech manželství.

Nenechte si ujít skvělé novinky

Řešíte partnerské problémy? Hledáte vhodného partnera? Pak vám poradí  Vlastimil Král  a jeho  vztahová a partnerská astrologie.

Máte potíže s vlasy? Pak tu bude pro vás tricholog Petra Sedláčková.
Trichologie vznikla jako vědní obor spojením věd kosmetiky a dermatologie. Řeší problémy s vlasy a vlasovou pokožkou jako je padání vlasů, mastné vlasy, lupy, šupinatění, lupénka, suchá a dehydrovaná kůže a vlasy, slabé a jemné vlasy, poškozená struktura vlasu nebo roztřepené vlasy. Soustřeďuje svůj zájem na hygienu vlasů, jejich zdraví a krásu.

Exkluzivně na výstavě s tibetským lékařem

dr. Janchup Sopadr. Janchup Sopa

Dr. Janchup pochází z Tibetu, vystudoval v Indii a praktikoval na několika klinikách. Od r. 2011 působí v Evropě, aby podpořil povědomí lidí o tibetské medicíně.

Tibetská medicína je prastarý a komplexní systém. Zaměřuje se na propojení mysli, těla a ducha. Tibetská medicína klade důraz na porozumění příčiny nemoci a jejích projevů jak na psychické, tak fyzické úrovni.

Přípravky tibetské medicíny jsou vyráběny z následujících ingrediencí: Rostliny, větve, šťávy, proutky, květy, pupeny, ovoce, semena, kůra, kořeny, atd.

Zdroj, foto: Minerva zdraví


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 53. Minerva objeví sílu skrytou v kapce vody:

53. Minerva objeví sílu skrytou v kapce vody
53. Minerva objeví sílu skrytou v kapce vody
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles