Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

53. Minerva objeví sílu skrytou v kapce vody

24. 02. 2015 | Kultura
Víme, že voda může léčit. Její účinky na zdraví však nevycházejí pouze z přítomnosti minerálů a dalších látek či v působení jejího chladu a tepla na tělo, jak to známe třeba z Kneippovy terapie. Voda má totiž neuvěřitelnou schopnost měnit svou vnitřní strukturu v důsledku působení různých energii, což jí umožňuje proměnit se v tekutinu obrovské léčivé síly.

Jak ji využívat se můžete dozvědět na 53. Minervě – veletrhu zdraví a esoteriky, jenž se uskuteční 28. února – 1. března v Michnově paláci,nachází se nedaleko kostela Pražského Jezulátka v prostorách Tyršova domu (Újezd 450/40, Praha 1, tram. 12, 20 a 22, zastávka Hellichova) a je považován za skvost Malé Strany.

Minerva již čtrnáctým rokem představuje návštěvníkům zkušené odborníky z oblasti přírodního léčení a péči o zdraví, tělo, duši i ducha. Umožňuje jim také poslechnout si zajímavé přednášky na různá témata, osvojit si zajímavé dovednosti na seminářích a workshopech a také nakoupit zajímavé produkty za zvýhodněné ceny. Téma té březnové navíc zní „Síla skrytá v kapce vody“.

53. Minerva objeví sílu skrytou v kapce vodyOzdravte své tělo vodou

Na 53. Minervě se například dozvíte, proč přírodní prameny a studánky odjakživa patřily k posvátným místům se silnou energií, naučíte se poznat, která voda prospěje vašemu tělu, osvojíte si zásady vodoléčby a můžete také na vlastní kůži vyzkoušet účinky různých druhů vod, jejichž energie byla upravena tak, aby co nejvíce prospívala našemu organismu. Jednou z nich je například šungitová voda, která vzniká působením unikátního sibiřského nerostu šungitu.Ten vyniká svými schopnostmi odrušovat geopatogenní zóny, odstraňovat z vody chemické i energetické znečištění a pozitivním působením při řadě zdravotních obtíží.

Tajemství sexu i relaxace

Březnová Minerva samozřejmě nebude jen o vodě, dalším zajímavým tématem bude i práce s psychikou, emocemi a dokonce i sexualitou. PhDr. Iva A. Volf vás například naučí efektivní techniky pro relaxaci – od autogenního tréninku, přes meditaci až po autohypnózu. Seymour Koblinvám vysvětlí, jak naše emoce souvisí s poruchami zraku a jak právě pomocí emočního tréninku stav očí vylepšit. Odborník na feng-shui ing. Mojmír Mišun objasní, jak uspořádáním harmonizovat emoce a vztahy mezi muži a ženami a Milena Pohlová vám odhalí tajemství milování – řekne vám, co dělat, aby naše milování s partnerem či partnerkou zůstalo sladké a naplňující a nekončilo po pár letech manželství.

Nenechte si ujít skvělé novinky

Řešíte partnerské problémy? Hledáte vhodného partnera? Pak vám poradí  Vlastimil Král  a jeho  vztahová a partnerská astrologie.

Máte potíže s vlasy? Pak tu bude pro vás tricholog Petra Sedláčková.
Trichologie vznikla jako vědní obor spojením věd kosmetiky a dermatologie. Řeší problémy s vlasy a vlasovou pokožkou jako je padání vlasů, mastné vlasy, lupy, šupinatění, lupénka, suchá a dehydrovaná kůže a vlasy, slabé a jemné vlasy, poškozená struktura vlasu nebo roztřepené vlasy. Soustřeďuje svůj zájem na hygienu vlasů, jejich zdraví a krásu.

Exkluzivně na výstavě s tibetským lékařem

dr. Janchup Sopadr. Janchup Sopa

Dr. Janchup pochází z Tibetu, vystudoval v Indii a praktikoval na několika klinikách. Od r. 2011 působí v Evropě, aby podpořil povědomí lidí o tibetské medicíně.

Tibetská medicína je prastarý a komplexní systém. Zaměřuje se na propojení mysli, těla a ducha. Tibetská medicína klade důraz na porozumění příčiny nemoci a jejích projevů jak na psychické, tak fyzické úrovni.

Přípravky tibetské medicíny jsou vyráběny z následujících ingrediencí: Rostliny, větve, šťávy, proutky, květy, pupeny, ovoce, semena, kůra, kořeny, atd.

Zdroj, foto: Minerva zdraví


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 53. Minerva objeví sílu skrytou v kapce vody:

53. Minerva objeví sílu skrytou v kapce vody
53. Minerva objeví sílu skrytou v kapce vody
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !