Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

59. Minerva – výstava zdraví a zdravého životního stylu

20. 09. 2016 | Kultura
Inspirace nejen pro nové začátky

S novými začátky není spojený jen Nový rok. Od časů školní docházky s nimi totiž máme podvědomě spojené i podzimní měsíce. Chcete-li i vy začít ve svém životě něco nového, odhodit staré zátěže a vydat se novým a lepším směrem, můžete načerpat inspiraci na 59. Minervě – VÝSTAVĚ ZDRAVÍ, OSOBNOSTNÍHO RŮSTU, PREVENCE A ZDRAVÉHO ŽIVOTNÍHO STYLU, která se uskuteční 1. - 2. října 2016 ( 10.00 – 18.00) v Michnově paláci na pražské Malé Straně.

Je jedno, zda se vaše nové začátky budou týkat zdraví, vztahů, práce či hledání směru, který by dal vašemu životu smysl a vás naplnil harmonií a štěstím. S tím vším vám mohou pomoci zkušení a pečlivě prověření odborníci, které už patnáctým rokem můžete na Minervě potkávat. Najděte si toho svého odborníka, který pomůže právě vám, nebo navštivte zajímavé přednášky, semináře a workshopy, kde získáte inspiraci a naučíte se důležité dovednosti.

A na co konkrétního se můžete těšit tentokrát?


59. Minerva – výstava zdraví a zdravého životního styluLaserová fototerapie
Jednoduchý přístroj, který umožní ozařování krve lékařským polovodičovým laserem přes nosní dutinu, si už získal oblibu v zahraničí a nyní přichází i k nám. Dokáže účinně čistit krev, snižovat její srážlivost, zlepšovat okysličení mozku a dalších tělesných orgánů, snižovat krevní tlak i hladinu cholesterolu. V Indii se osvědčil i u diabetiků prvního i druhého typu – nejen, že podporuje snížení hladinu krevního cukru, ale zároveň pomáhá zmírnit i komplikace cukrovky, jako je například diabetická neuropatie či retinopatie.

Aromaterapie ve službách úklidu
Éterické oleje jsme zvyklí používat při odpočinku, masážích a léčebných procedurách, skvělou službu nám však mohou prokázat i při úklidu. Tamara Krejcarová vám poradí, jak je kombinovat s úklidovými prostředky, aby váš domov zbavily bakterií, energeticky jej očistily a dodaly mu atmosféru pohody a harmonie.

Orákulum jako odpověď na otázky
Zajímavou pomůcku představí na Minervě Jeremiáš Polcar – jde o Orákulum, složitý systém soukolí, který po zadání data narození a následném roztočení vygeneruje číselné kombinace, v nichž se skrývají odpovědi na důležité životní otázky.

Chromoterapie, colorterapie – léčba barevným světlem
Pomocí barev můžete načerpat novou energii nebo se naopak uklidnit a zregenerovat, zbystřit soustředění či inspiraci nebo podpořit komunikaci. Kromě toho ale barvy působí také na mnoho zdravotních potíží jak fyzických, tak psychických. Nenechte si ujít jedinečné setkání s Petrou Mičulkovou a barvami.

Léčivá moc konopí
Pokračovat bude i série přednášek a workshopů, na nichž se dozvíte nejen zajímavé informace o léčivých účincích konopí, ale naučíte se tuto rostlinu také pěstovat a zpracovávat.

Bylinky v lékárničce i kuchyni
Pro velký úspěch navazujeme i na další úspěšné téma – léčivé rostliny a jejich využití nejen v prevenci a léčbě zdravotních potíží, ale i v kuchyni, způsoby zpracování, skladování, pěstování a mnohou dalšího.

Cvičením proti bolesti
Kromě tradičních tří sálů, v nichž po celou dobu konání Minervy budou probíhat přednášky a semináře, bude tentokrát k dispozici i sál čtvrtý, v němž můžete navštívit cvičení určená zejména na odstranění bolesti pohybového aparátu.

Zdroj, foto: Minerva zdraví



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 59. Minerva – výstava zdraví a zdravého životního stylu:

59. Minerva – výstava zdraví a zdravého životního stylu
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice