Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

6 důležitých otázek při výběru vířivky

7. 07. 2020 | Moderní bydlení
Rozhodli jste se pořídit si vířivku? Na trhu je jich spousta a každý prodejce o té své bude říkat, že je nejlepší. Na co dát ale pozor při výběru a jaké vlastnosti zvážit, aby vám přinášela jen vysněnou relaxaci a mohli jste se z ní těšit mnoho let? Když si položíte následující otázky, výběr si velmi usnadníte.

1. Kdo bude vířivku používat?

Jste pár, rodina s dětmi, nebo hledáte vířivku jen pro sebe? Chcete ve vířivce pouze relaxovat nebo hledáte zábavu s přáteli či rodinou? Přemýšlejte tedy, pro kolik osob vířivku hledáte a jak ji chcete využívat. 


2. Kam chcete vířivku umístit?

Vybrat správné místo je velmi důležité pro vaši pohodu ve vířivce. Místo by mělo být snadno přístupné, aby vás od používání vířivky po náročném dni neodradilo. Zvažte také, zda chcete vířivku používat celoročně, případně zda ji chcete využívat pod širým nebem, což má své kouzlo. Plánujete-li umístit vířivku na terasu, zvažte její nosnost a přístup. Špatný přístup nebo nízká nosnost mohou zkomplikovat, prodražit nebo dokonce znemožnit instalaci.

výběr vířivky3. Jaký tvar a materiál vnitřní části chci?

Většina vířivek má pevně formované sedáky, takže vaše poloha i směřování trysek je předem dané. Jsou ale i vířivky, které tvrdé sedáky nemají. Mají vnitřní část měkkou a umožňují tak libovolnou polohu i pozici u masážních trysek. Měkká vnitřní část je nejenom pohodlná, ale dává také prostor pro dovádění dětí.


4. Liší se vířivky zvukem, který při chodu vydávají?

Ano, liší. Odpočinek ve vířivce někdy nemůže být stoprocentní, když je samotná vířivka při provozu příliš hlučná. Ruch z hlučné vířivky může rušit nejen vás samotné, ale může vadit také sousedům.


5. Kolik za provoz vířivky zaplatím?

Často se při výběru vířivky klade větší důraz na pořizovací cenu než na provozní náklady. Přitom u některých vířivek provozní náklady převýší pořizovací cenu již po několika letech. Technologie ohřevu, příkon a izolace se u jednotlivých vířivek liší rozdíl ve spotřebě je často několikanásobný.


6. Jaký další faktor je dobré zvážit?

Trh je plný „kvalitních“ vířivek, často v akci či slevě. U levných nebo nových značek bývá často problém s kvalitou, i záručním a pozáručním servisem. Hledejte tedy značku, která má historii a zkušeného prodejce, který má relevantní reference.


Zdroj, foto: Softub


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 6 důležitých otázek při výběru vířivky:

6 důležitých otázek při výběru vířivky
6 důležitých otázek při výběru vířivky
6 důležitých otázek při výběru vířivky
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !