Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

60. Minerva – výstava zdraví, osobního růstu a zdravého životního stylu

5. 12. 2016 | Kultura
Nejsilnější zážitky jsou ukryté uvnitř vašeho srdce. My vám k nim dáme klíč.

V našem srdci jsou ukryty nejen ty nejsilnější zážitky, ale i ty správné odpovědi na všechny důležité otázky našeho života. Minerva se již 15 let snaží být pomocníkem a rádce všem, kteří se vydali na cestu hledání. Na cestu hledání zdraví, lásky, štěstí, harmonie a smyslu svého bytí na tomto světě. Pojďte to s námi oslavit na výstavu, která se v pražském Michnově paláci uskuteční 9. – 11. prosince 2016 ( 10.00 – 18.00) v Michnově paláci na pražské Malé Straně již po šedesáté.

Zde je malá ochutnávka toho, co vás na 60. Minervě čeká:

Závidět druhým vyhublost je chyba
Nenechte si ujít workshop MUDr. Kateřiny Cajthamlové na téma
„Psychické aspekty hubnutí“ v pátek 9. 12. v 15.00.

60. Minerva – výstava zdraví, osobního růstu a zdravého životního styluHovory o akupunktuře
Nestor české akupunktury Ing. Václav Boura se touto metodou zabývá již 41 let – nejprve na námořních lodích, kde působil jako kapitán, poté na soukromých klinikách v Praze i v zahraničí. Možnost besedovat s ním budete mít 10. 12. ve 12.00. Besedu povede jeho syn, moderátor Slávek Boura.

Permakultura
Zcela jiný pohled na pěstování užitkových rostlin. Umožní vám využít maximální potenciál i sebemenšího kousku půdy s minimem práce a starostí. Se zásady permakultury se seznámíte na semináři Denisy Tomáškové a Katky Horáčkové.

Život bez jídla
Už jste určitě slyšeli o lidech, kteří přestali přijímat potravu a k přežití jim stačí všudypřítomná vesmírná energie. Film Viliama Poltikoviče „Žijeme z energie, jsme energie“ vám představí několik cizinců i Čechů, kteří tímto způsobem žijí již několik let. Následovat bude beseda s autorem.

Spirituální regrese
Odpověď na otázku, proč jsme přišli na tento svět a jaký tu máme úkol, nám dokáže zprostředkovat návrat do okamžiku poté, co naše duše opustila předchozí život a vtělila se do našeho současného těla. Tento jedinečný zážitek vám dokáže zprostředkovat Michaela Benešová.

Emoční medicína
Náš život je odrazem toho, jak myslíme a jaké emoce prožíváme. A platí to i o zdravotních problémech, které nás trápí. Cesta ke zdraví proto vede skrze sebekontrolu mysli a jednání. Postupy, jak toho docílit, vás naučí PaedDr. Miroslav Štilec Ph.D. z FTVS UK.

Jaký bude rok 2017
Kam směřuje svět a Česká republika? Jaké nás čeká počasí a další přírodní jevy, co se odehraje v ekonomice a politice? Jak se budou vyvíjet osobní vztahy? Jaký bude duchovní rozměr roku 2017? Odpoví vám astroložka  Mgr. Anna Ambrozová
 
Květové vody
Jak si je vyrobit a jaké účinky od nich můžeme očekávat vám prozradí Dagmar Suchánková.

Koncert skupiny Sueneé
Spontánní bubnování, tanec, zpěv jsou silné spirituální nástroje, které nám pomáhají se spojit s živou silou v nás. Pojďme se společně znovu spojit s našimi předky, kteří tančili kolem rituálních ohňů. Vlastní hudební nástroje vítány.

Rituál hojnosti

Libora von Baselidese si možná pamatujete jako úspěšného moderátora. Dnes ale působí především jako terapeut a na Minervě můžete společně s ním prožít magický rituál hojnosti.

Kouzelník z Talentu Aleš Březina na Minervě!
Aleše Březinu vystupujícího pod uměleckým  jménem Magic Alex znáte ze soutěže Česko Slovensko má talent, kde postoupil do semifinále. Jeden z nejlepších českých iluzionistů se tomuto umění profesionálně věnuje již 17 let a slavil řadu úspěchů doma i v zahraničí. 10. 12. v 17 hodin se jím můžete nechat okouzlit i na výstavě .

Zdroj, foto: Minerva zdraví


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 60. Minerva – výstava zdraví, osobního růstu a zdravého životního stylu:

60. Minerva – výstava zdraví, osobního růstu a zdravého životního stylu
60. Minerva – výstava zdraví, osobního růstu a zdravého životního stylu
60. Minerva – výstava zdraví, osobního růstu a zdravého životního stylu
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !