Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

62. Minerva - ve znamení návratu ke kořenům

31. 05. 2017 | Výstavy
VÝSTAVA ZDRAVÍ, OSOBNOSTNÍHO RŮSTU, PREVENCE A ZDRAVÉHO ŽIVOTNÍHO STYLU

Léta jsme žili v přesvědčení, že čím exotičtější a výjimečnější bude naše léčba a cesta k hledání smyslu života, tím bude také efektivnější. Hledali jsme u jihoamerických šamanů, filipínských či havajských léčitelů nebo tibetských mnichů, ale to pravé jsme stále nenacházeli. Postupně tak zjišťujeme, že vše, co potřebujeme k dosažení zdraví, harmonie a životní spokojenosti, máme na dosah ruky – ve svých srdcích, v lidech, které potkáváme, i v místech, která máme rádi a na nichž se cítím doma. Především o tom bude 62. Minerva - VÝSTAVA ZDRAVÍ, OSOBNOSTNÍHO RŮSTU, PREVENCE A ZDRAVÉHO ŽIVOTNÍHO STYLU, která se uskuteční 3. – 4. června 2017 v Michnově paláci na Malé Straně.

Minerva1. Slovanský festival


Poprvé bude součástí Minervy Slovanský festival zaměřený právě na hledání našich opravdových kořenů. Těšit se můžete na ukázky a dílny tradičních řemesel, přípravu starověkých dobrůtek, hudební  vystoupení, ale i na slovanské magické rituály a léčitelské tradice.

Léčivá a mystická místa Prahy


A na co se můžete na Minervě těšit?
Každá lokalita má svou vlastní energii, svá mocná silová místa, své mystické a iniciační stezky. Některá z nich jsou energeticky intenzivnější než ostatní a k nim patří i Praha.

Judita Peschlová vás na své přednášce provede po těch místech Prahy, která jsou nejmystičtější, nejmagičtější a mají nejsilnější léčivé působení. Poradí také, která z nich jsou nejvhodnější právě pro vás. Judita Peschlová vám zároveň představí i další zajímavé téma – alchymii pro ženy. Můžete se těšit na praktický manuál v podobě průvodce andělskými a ženskými rituály - přechodovými, sezónními, lunárními i moderními, anděly, Bohyně svátků v Kole roku v různých evropských tradicích, jejich rituály a speciální silová místa.

Jak myšlenky ovlivňují naše životy?


MUDr. Mikuláš Štefan je lékař, léčitel a tibetský mnich s darem číst a vnímat příčiny onemocnění, změnit tyto příčiny sílou svého vyzařování a přivoláním a odevzdáním léčivé energie tak, aby se člověk uzdravil. Při léčení očisťuje, posiluje, nabíjí, usměrňuje, podporuje a připravuje lidi na úkoly, které si sami zvolili. Čistí a uzdravuje orgány, tkáně, buňky meridiány, čakry, vztahy, životní situace. Očisťuje z nás negativní, černé energie. Léčení u něho je silný, hluboký a komplexní uzdravující proces a dostaneme v něm přesně co, jak a kdy potřebujeme. Na Minervě nám poskytne klíč k tomu, jak naše myšlenky, slova a skutky ovlivňují naše životy.

Malováním k sebe poznávání


Františka Janečková je dlouholetá terapeutka a zapálená malířka. Malování ji dovedlo do vnitřního světa, který  poznávala v ohni tvůrčí alchymie a psychické turbulenci, jako výraz vlastního života. V této činnosti našla klid duše i bezmezný nekonečný prostor k bytí. Na Minervě se můžete těšit na její workshop Maluji svůj svět i na výstavu jejich léčivých obrazů.

Stopové prvky vás vyléčí


Petr Boháč, terapeut, který po 40 let získával zkušenosti zejména ve Švýcarsku, představí na Minervě oligoterapii, léčbu stopovými prvky, kterou považuje za jedinou skutečně biologickou léčbu. Zájemce zasvětí rovněž do tajů etikoterapie, metody, která odhaluje příčiny našich zdravotních potíží, které úmyslně ukrýváme v našem nitru, bráníme jim proniknout do vědomí a tím znemožňujeme své skutečné uzdravení.


Zdroj, foto:
Minerva zdraví


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !