Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

64. Minerva – Vánoce? Zdravé a kreativní!

3. 12. 2017 | Kultura
Předvánoční Minerva nabídne tvořivé dílny pro děti i dospělé i cestu k řešení vašich potíží.

Vystajlovaný byt s dokonalou vánoční výzdobou sice vypadá skvěle, tu pravdou atmosféru vám ale nejlépe vykouzlí dekorace, které si sami vyrobíte. Možná budou nedokonalé, ale jejich výroba vám umožní se na chvíli zastavit, zklidnit a prožít radost z procesu tvoření.

Pojďte to společně zažít na 64. Minervu - VÝSTAVU ZDRAVÍ, OSOBNOSTNÍHO RŮSTU, PREVENCE A ZDRAVÉHO ŽIVOTNÍHO STYLU v Michnově paláci na pražské Malé Straně Újezd 450/40, Praha 1 (součást Tyršova domu, poblíž lanovky na Petřín), která se uskuteční 2. – 3. 12. 2017.

A když s sebou vezmete své děti i vnoučata, radost ze společného tvoření bude dvojnásobná!

64. Minerva – Vánoce? Zdravé a kreativní!Co vás čeká?

•    Vyrobíte si vlastní vánoční větvičky jako dekoraci do vázy i vánoční svícen.
•    Naučíte se balit dárky japonskou technikou furoshiki, která šetří naši planetu tím, že místo papíru k zabalení dárků používá šátky a látky. Ty jsou jednak dalším dárkem navíc, ale také se mohou používat opakovaně.
•    Ozdobíte si perníčky a nachystáte kouzelné čokoládové (ne)bonbónky ve tvaru srdíčka.
•    Naučíte se nové koledy a z korálků vytvoříte krásnou ozdobu na stromeček.
A tím to nekončí. Jako na každé Minerva na vás totiž čeká i dvoudenní maraton zajímavých přednášek, seminářů a workshopů, které vám pomohou najít vaši unikátní cestu k řešení zdravotních i osobních problémů.

•    Poslechnout si můžete například Prof. RNDr. Annu Struneckou, DrSc., autorku bestselleru „Doba jedová“ a řady dalších knih. Pomůže vám se zorientovat při výběru toho, co budeme jíst, jakou kosmetiku používat atd.
•    Vzácným hostem bude také PhDr. Marta Foučková, které za poslední tři desetiletí pomohla stovkám lidí osvojit si nový způsob myšlení, který jim pomohl zmírnit utrpení a lépe pochopit smysl života. Dvouhodinová přednáška Pravou cestou je cesta do duchovního srdce proběhne v sobotu od 14.00
•    Jak vypadá homeopatická lékárnička?  MUDr. Jitka Szmatanová poradí jak postupovat při nachlazení, zánětech dýchacích cest i úrazech.

•    Cvičení, kresba a grafomotorika – o souvislostech hrubé a jemné motoriky  a o potížích, které trápí děti i dospělé, bude mluvit lékařka MUDr. Věra Kleplová.
•    Med je prastará, stále ještě málo doceněná potravina s mnoha účinky na zdraví. Jiří Knol nám prozradí vše o medu a včelaření.
•    A samozřejmě na spoustu dalších neméně zajímavých přednášek…
Nezapomeňte, že Minerva byla římská bohyně moudrosti, řemesel a zdraví. Vánoční Minerva 2017 se po dva dny stane jejím chrámem.

Těšíme se na společná setkání.

Zdroj, foto: Minerva zdraví



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 64. Minerva – Vánoce? Zdravé a kreativní!:

64. Minerva – Vánoce? Zdravé a kreativní!
64. Minerva – Vánoce? Zdravé a kreativní!
64. Minerva – Vánoce? Zdravé a kreativní!
64. Minerva – Vánoce? Zdravé a kreativní!
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
pěkné tvořeníSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Košík