Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

7 tipů jak být krásná bez make-upu

23. 09. 2015 | Krása
Pomuchlaný obličej, oteklé oči a nechuť bez make-upu překročit práh ložnice. To jsou časté pocity nás žen, které si bez líčení nedovedou představit život. Dali jsme dohromady tipy, jak být po ránu krásná i bez make-upu.

1. Naučte se spát na zádech! Všimněte si, jak po dovolené u moře nebo na chalupě vypadáte mladě. Copak se opalujete v leže na boku nebo se zmuchlaným polštářem pod obličejem? Ne, krásně si své tělo narovnáme do pozice, kdy je pokožka vypnutá a bez zbytečných záhybů.
 
2. Ráno i před spaním používejte kosmetiku na obličej, důkladně jej večer odličte. Pokožku celého těla večer "naimpregnujte" jako vaše oblíbené boty kvalitním olejem, ráno lehkým tělovým mlékem. Ano 2x za den! I na pláži se stále mažete! Při natírání pleťového krému postupujte vždy ze zdola nahoru, proti gravitaci. Obličej lehce poklepejte konečný prstů, prokrví se a zrůžoví.

3. Pokud to jde, spěte v dobře vyvětrané místnosti, při chladném vzduchu. Ten zmírní následné otoky. Omezte všechna pyžama, která někde škrtí, mají pevné gumy a lemy. Nechte lymfu v noci pěkně pracovat a nestlačujte ji těmito prostředky.

krásná bez make-upu4. Ráno omyjte obličej několika hrstmi studené vody. Nedřete ručníkem obličej, jen lehce osušte. Pokud by otoky kolem očí byly veliké, nechte si v lednici z večera 2 kávové lžičky a přiložte je na otoky. Pozor! Nedávat do mrazáku, způsobíte si omrzliny!!

5. Pokud chcete, aby vaše pleť vypadala svěže, nenoste šperky ze žlutého zlata. Zkuste bílé zlato, stříbro s kamínky.

6. Hezky upravené vlasy také dovedou pozornost od pomačkaného obličeje. Pokud chcete rozzářit, zvolte nějaký šátek na krk vhodný k vaší typologii - růžový, bledě modrý, fialkový. Nikdy černý.

7.  Dejte si 20 dřepů, 30 skoků a 10 kliků. Ty vám ráno zaberou sotva 3 minuty, ale rozproudí celé tělo. Pak hurá do teplé sprchy a postupně přecházet k chladnější vodě, až kam to půjde.


Zdroj, foto: Petra Clinic


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Dřepy jsou super..aspon třicet každý den a pak klido 50...super zpevněníSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
kéž bych se deněn přiměla udělat pár dřepů Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Já se líčím jak kdy,přiznám se,že nejsem ten typ co se musí nalíčit,když jde vynést odpadky..jak říkám já doma jsem In Natura....Smajlík
A dřepování je super..navyšování dělá zázraky s pozadím a stehny...SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
rady dobréSmajlík jistě mladým děvčatům budou ku prospěchu....já se vůbec nelíčím... ale mohla bych zkoušet ty dřepy, skoky už asi s mými klouby bych raději neriskovala.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
já se moc nelíčím
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles