Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

8 nejhorších svatebních darů, které můžete koupit

13. 08. 2014 | Svatba
Jste mezi čestnými svatebními hosty a zoufale hledáte inspiraci pro svatební dar? Pokud nechcete zbytečně mrhat penězi a stát se při tom terčem posměchu ostatních svatebčanů, přečtěte si pár rad, jak trapasu předejít. Vybrali jsme pro vás 8 nejhorších dárků s drobnou radou, čeho se při výběru raději vyvarovat. 

1. Porcelánový jelen/trpaslík na zahradu/3D obraz koně



Nenuťte své přátelé zdobit jejich domovy kýčem, a pokud svému vkusu příliš nevěříte, raději nic takového nekupujte. Nechcete přeci, aby se váš dar stal předmětem vtipů ostatních, nebo zůstal opřený na půdě či v garáži. Jestli hledáte něco trvalého, kupte jim strom, ať ho zasadí. Pokud žijí v bytě, kupte palmu.

2. Dary s dětskou tématikou/hračky/dětské oblečení


Nový život ve dvou může být i celkem náročným životním krokem. Nestresujte novomanželé ještě narážkami, že by měli svou rodinu okamžitě začít rozšiřovat. Raději vyberte hezké fotoalbum, kam si budou moct založit svatební fotografie, které jim připomenou tento osudový den.

8 nejhorších svatebních darů, které můžete koupit3. Dárky alias Ruční výroba


Vlastnoručně vyrobený dárek potěší nejvíc. Tak tahle fráze je v případě svatebních darů úplně mimo. Když dostanete hrneček od svých dětí ze školky, můžete se radovat, jak šikovné jsou, ale budoucí manželé si opravdu nepotřebují vystavovat vaše amatérské výtvory. V případě že jste umělec, pak je to jiná, ale stejně zkuste respektovat vkus obdarovávaných. Pokud jim chcete věnovat opravdové umění, zjistěte, co se jim líbí, a zkuste se na dílo složit s ostatními. Obraz může být vděčným darem.


4. Knížky o vztazích


Knihy jsou moudrý dárek, ale zrovna ty o vztazích jsou přes čáru. Není to vtipné a rozhodně novopečený pár nepotřebuje být v první fázi společného žití poučován od pseudo-odborníků, jak být v manželství šťastný.  Kupte jim třeba mapu světa a špendlíky, ať si vytvoří svou cestu světem a životem.

5. Ložní prádlo a ručníky s monogramem


Tohle není vtip. Tradice je tradice a skoro na každé svatbě má někdo dojem, že bez hezkého ložního prádla na svatbě, by to nešlo. Zamyslete se nad tím, zda se jim budou hodit ručníky do koupelny a jaký styl a charakter má jejich domov. Monogram je sice krásná personalizace, ale někteří lidé tyto přežitky nemají rádi. Pokud stejně prádlo vybíráte, kupte střízlivé kvalitní bílé, tím nikdy nic nezkazíte.

6. Domácí pomocníci  - fontánka na čokoládu, kráječ cibule, sušič salátu


Není nic horšího než nepotřebné věci, které stejně skončí v popelnici nebo hluboko ve skříni. Největší problém je, že jsou buď naprosto k ničemu a zabírají strašně moc místa. Pokud už máte ambici pořídit čerstvě zadaným pomocníka do kuchyně, vyberte něco, co podléhá nejvíce opotřebování. Kvalitní kuchyňské nože, nebo prkénka jsou zářným příkladem.

7.  Zážitek  - Kydání hnoje, dojení krav


Na zážitkové dárky je většina lidí hodně citlivá. Pokud chcete jít na jistotu, zjistěte pořádně, jací svatebčané vlastně jsou, ať jim dřív nepřivodíte infarkt. Například let balonem pro dva s šampaňským nebo plavba na parníku, či letenky do některé evropské metropole, určitě potěší každého.

8. Domácí mazlíček


Ano, víme, že jsou roztomilí a k nakousnutí, ale opravdu není třeba novému páru hned strkat do domácnosti někoho úplně cizího. Víte, kolik práce budou mít s hledáním místa v domě pro vaše dary, natož pro nová zvířata? Nechte fantazii doma a raději jim pořiďte gramofon nebo domácí kino, ať jim ta práce rychle uteče.

Zdroj, foto: PřispějMi.cz

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 8 nejhorších svatebních darů, které můžete koupit:

8 nejhorších svatebních darů, které můžete koupit
8 nejhorších svatebních darů, které můžete koupit
8 nejhorších svatebních darů, které můžete koupit
8 nejhorších svatebních darů, které můžete koupit
8 nejhorších svatebních darů, které můžete koupit
8 nejhorších svatebních darů, které můžete koupit
8 nejhorších svatebních darů, které můžete koupit
8 nejhorších svatebních darů, které můžete koupit
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
dala bych jen peníze..já mám problém s dárky..nerada něco kupuji druhémuSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
mám podobné zkušenosti. Ale když se asi před 2 lety vdávala kamarádka,tak si na internetu si nějak na netu někam zadala co by si přáli dostat v různých cenových relacích a každý si tam mohl vybrat, byli tam i odkazy, kdo to chtěl objednat přes net. To se mi moc líbilo, jinak jsem taky pro peníze.
Obrázek uživatelky
profil
Také jsem pro peníze.Má zkušenost se svatebními dary je špatná.Když jsem se vdávala,tak se ještě mimo jiné roznášely koláče po známých a po sousedech.Ti pak také na nosili dárky.Většinou to bylo to,co se jim doma nelíbilo nebo nehodilo.Mám zkušenost,že jedna sousedka mi přinesla pět šálků s podšálky a tvrdila,že teď je moderních pět kusů,ne šest.Mnoho takových zbytečností mám doma,ale už dost jsem jich zlikvidovala.Proto ani nejsem pro dárky k svátku a narozeninám.Myslím,že kytička je to nejkrásnější a nejvíc potěší.Hromadění zbytečností v šuplíku mě netěší,
Obrázek uživatelky
profil
Také jsem pro peníze, ať si koupí co chtějí.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Nejlepší co je dát novomanželům jsou peníze!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles