Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

ABBA THE SHOW - hudební legenda ožívá

8. 01. 2009 | Kultura

Mezi námi je mnoho milovníků dobré hudby a mnoho generačních evergreenů… Je mnoho těch, kteří znají Karla Gotta a mnoho těch, kterým nic neříká kapela The Doors… Jen málokdo však nezná legendární ABBU, kapelu, která ovlivnila hudební scénu ne jedné, ale mnohých generací.

 

Hity jako Mamma mia, Chiquitita, Money money a mnohé další slýcháme z našich rádií den co den – ať v původním znění či z úst nových hudebních hvězd a hvězdiček, které fenomenální písně ABBY rády přejaly.

 

Pakliže jste fanoušky této populární švédské kapely ve složení Björn Ulvaeus, Benny Andersson, Agnetha Fältskogová a Anni-Frid Lyngstadová (neboli „Frida“), neměli byste si nechat ujít zážitek, který pro vás ABBA přichystala ve spolupráci s The National Symphony Orchestr of London.

 

ABBAABBA TOTIŽ  NESKONČILA, o čemž vás přesvědčí již 12. 2. 2009, kdy se v pražské TESLA ARENĚ uskuteční světové turné ABBA-THE-SHOW. Kdo si zoufá, protože Praha je pro něj poněkud „z ruky“, může se těšit na stejné vystoupení hned další den v ČEZ ARÉNĚ v Ostravě.  

 

ABBA-THE-SHOW slibuje skutečný hudební zážitek spojující v sobě známé hlasy, originální kostýmy a momenty, díky kterým historie popu opět ožije! Členové ABBY vystoupí společně s The National Symphony Orchestr of London. V této sestavě potěšili svým vystoupením již Hollywood či Londýn a haly na obou místech doslova praskaly ve švech.

 

Zájem o lístky na ABBA THE SHOW je mimořádné velký, proto neváhejte a zamluvte si lístky co nejdříve! Vstupenky jsou k dispozici v předprodeji Ticketpro a Ticketportal. 


Ceny vstupenek: 590 Kč - 3000 Kč


Chcete-li prožít nezapomenutelné chvilky s ABBOU nebo nevíte, čím potěšit své blízké, pak je ABBA-THE-SHOW pro vás tím pravým!

 


Čtěte také:

Zazpívejte si s námi písně skupiny ABBA
Muzikál MAMMA MIA se skladbami skupiny Abba poprvé v Praze



 

Zdroj: JVS group

 

Alena Rašková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
písničky jsou moc pěkné
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles