Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Abeceda v hádankách

8. 08. 2017 | Knižní tipy
Název: Abeceda v hádankách
Autor: Pospíšilová Zuzana
Ilustrace: Študlarová Zdeňka
Nakladatelství: Grada
Datum vydání: 6/2017
Formát: 168 × 220 mm, 280 gmm
Vazba: paperback
Počet stran: 96 stran
Cena: 199 Kč

Není ti to jasné hned. Musíš nad tím přemýšlet. Co to je? No přece hádanka! V zábavné knížce oblíbené autorky Zuzany Pospíšilové najdou začínající čtenáři více než dvě stovky veselých ilustrovaných hádanek, které jim pomohou zapamatovat si abecedu.


Když je legrace, jde každé učení lehce. Nepřehlédněte proto tuto veselou knížku, která nabízí prvňáčkům veršované hádanky ke každému písmenku abecedy. Řešení napovídají vtipné celostránkové ilustrace. Jestli chcete usnadnit svému předškolákovi nebo prvňákovi znalost písmenek, pusťte se do čtení Abecedy v hádankách, děti si při hádání zdokonalí čtenářské dovednosti, slovní zásobu a vytříbí smysl pro humor.


Abeceda v hádankáchO autorce knihy

Abeceda v hádankách


Zuzana Pospíšilová (narozena 7.9.1975 v Karviné) je česká spisovatelka, která po absolvování gymnázia vystudovala na Filozofické fakultě v Brně obor psychologii. Pracovala jako klinická psycholožka v Dětské rehabilitačním stacionáři v Ostravě, kde pracovala s dětmi s pohybový postižením.
Pohádky a říkanky zpočátku vymýšlela pro své dvě dcery.
První pohádky byly otištěny v časopise Sluníčko, a následně začaly vycházet první knížky pohádek Některé příběhy vyšly také v Čítance pro žáky druhých tříd základních škol.
Zuzana Pospíšilová zatím napsala přes 80 knih s pohádkami, příběhy a veršíky. Její knihy jsou doplněné bohatými ilustracemi od autorů, které si pečlivě vybírá.


Tuto knihu Abeceda v hádankách koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Grada.

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Abeceda v hádankách:

Abeceda v hádankách
Abeceda v hádankách
Abeceda v hádankách
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !