Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Absolutní převrat v plastické chirurgii přináší ženám přirozená prsa i po zvětšení

28. 03. 2014 | Krása
Prsa ženy jsou brána jako symbol ženskosti, mateřství a sexuální touhy. Z jejich nedokonalosti mohou vyplývat četné problémy jak v partnerském a sexuálním životě, tak v sebevědomí a běžném jednání ženy.

A tak není divem, že nejčastější a nejžádanější změnou, kterou ženy od plastických chirurgů vyžadují, je právě úprava či zvětšení poprsí. Doteď bylo možné požadovaného poprsí docílit buď vloženými implantáty, nebo přenosem vlastního tuku.

Lidé se často ženám, které vypadají jako plastové figuríny, parodie na skutečné ženy, posmívají, pohrdají jimi. Z tohoto důvodu jsou plastičtí chirurgové a plastická chirurgie jako obor vnímány jako něco špatného, nepřirozeného. Proč tomu tak ale je? Vždyť téměř každá žena je s něčím nespokojná a ve většině případů by jí mohla plastická chirurgie pomoci. Když má ale někdo „plastiku“ nebo „silikony“, je brán jako terč posměchu či pomluv. Je už totiž vytvořen jakýsi plastický fenomén žen, které jsou na plastických operacích závislé. Bohužel jsou to často známé osobnosti, které jsou vidět a špatný obraz plastické chirurgie podporují, či dokonce vytváří – viz Donatella Versace, Tori Spelling, Amanda Lepore. Těžko říct, co nese větší vinu, jestli posedlost člověka, který už sám neví, jak kdysi vypadal, nebo plastický chirurg, který za peníze udělá cokoliv, a to i proti přirozenosti člověka a zachování jeho přirozených rysů.

plastická chirurgieKdyž ale vezme skalpel do rukou plastický chirurg, který svou práci miluje, vzdělává se v ní, ctí ji a uvědomuje si její důsledky a svou zodpovědnost za výslednou podobu člověka, nemusí si již dnes nikdo ani všimnout (dle tvaru prsou), že žena podstoupila plastickou operaci poprsí. Žena vypadá udržovaněji, svěžeji, má vyšší sebevědomí a její život se obrací najednou úplně jiným směrem. Samozřejmě pokud žena podstoupí radikální zvětšení prsů z košíčků A na košíčky D, všichni blízcí si této změny všimnou, což je žádoucí, ale jde o to, že na prsech nemusí být znát, že nejsou „pravé“.

Přenos vlastní tukové tkáně je jednou z nejdiskutovanějších disciplín plastické chirurgie současnosti. Tuk představuje výplňový materiál s ideálními vlastnostmi - přirozeně se integruje do tkání, je tělu vlastní a tedy kompletně biokompatibilní. Zvětšení prsů přenosem vlastní tukové tkáně je ale bohužel objemově velmi omezené. Je to dáno technickými limitacemi této metody.

Proto zůstávají zlatým standardem zvětšení prsů silikonové implantáty, jejichž kvalita se stále zlepšuje. Výběr z množství tvarů a velikostí umožňuje individuální přizpůsobení každé pacientce. V případě užití správného tvaru a velikosti je možné vytvořit relativně přirozené prsy. Pokud ale žena nechce, aby byla augmentace implantátem vidět na první pohled, je omezena velikostí implantátů.

Kompozitní zvětšení prsů je přelomová myšlenka, která bude znamenat novou éru v oblasti zvětšování prsů. Umožňuje provést přirozené zvětšení prsů i u hubených pacientek, u kterých by vypadal nepřirozeně i ten nejmenší implantát. S touto metodou může vypadat přirozeně i opravdu radikální zvětšení prsů.

augmentace prsou
Technika kompozitního zvětšení prsů spočívá v kombinaci užití silikonového implantátu a přenosu vlastního tuku. Využívá to nejlepší z těchto dvou světů. Silikonový implantát umožní zvětšení o velké objemy, zatímco vlastní tuková tkáň implantát přirozeně „obalí a skryje".

Předpokladem nejlepšího výsledku je důkladné naměření. Pro každou pacientku je vybírán specifický implantát. Při operaci se začíná odběrem tukové tkáně kdekoli na těle dle vašeho přání. Nejčastěji se jedná o oblast břicha, boků, zevních stehen nebo kolen. Následně je provedena augmentaci silikonovým implantátem klasickou technikou.
Pokud je na ženě poznat, že má silikonový implantát, je to vždy kvůli viditelným okrajům implantátu zejména v oblasti dekoltu. To je přesně oblast, na kterou se proto v dalším průběhu operace plastičtí chirurgové zaměřují a aplikací tukové tkáně vytvoří přirozený prs.

Operace není náročnější než samotné zvětšení prsů silikonovým implantátem. Domů pacientky odchází 1-2 dny od operace s klidovým režimem 1-2 týdny. Plnou fyzickou zátěž můžete vykonávat již po 6 týdnech.
Výsledky jsou opravdu k nepoznání a velmi přirozené. Do teď nebylo nic podobného možné.

Zdroj, foto: Klinika ESThÉ


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles