Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Aby se léto u bazénu povedlo!

23. 07. 2015 | Moderní bydlení
Léto je dobou dovolených, odpočinku a trávení prázdnin s dětmi. Někdy ale kvůli náročnému povolání času na cestování nebo delší odpočinkový pobyt nezbývá. Ani v tom případě ale není třeba zoufat – například „pláž se soukromým mořem“ si lze v řádu několika málo dnů pořídit na vlastní zahradě a relaxovat tak kdykoli je k tomu příležitost. Krásný bazén vybavený moderními technologiemi a upraveným okolím přitom doslova láká k setkávání s přáteli, zahradním párty nebo i večírkům za horkých nocí.

Užít si léto na zahradě u bazénu na maximum znamená myslet na tři věci. Základem by měl být kvalitní a dostatečně velký bazén, v němž jde jak relaxovat, tak i aktivně plavat. Při jeho pořizování se vyplatí „pojistit se“ proti nepřízni počasí a rovnou bazén nechat zastřešit. Důležitou roli hraje i bazénové okolí, resp. položená dlažba. Při výběru materiálu je potřeba brát v úvahu nejen jeho životnost, design, jednoduchou údržbu, ale i bezpečnost. Protože po něm budeme chodit naboso a většinou mokrýma nohama, mělo by mít protiskluzovou úpravu.

Do bazénu za aktivním plaváním i za noční romantikou

dovolená u bazénuSoučasným trendem jsou velké zapuštěné bazény, které spolu s vhodným vybavením umožňují aktivně plavat. Díky tomu je ocení nejen sportovci, rodiny s dětmi, ale uplatní se i při rehabilitaci. Při výbavě perličkovou lázní také dokáží skvěle suplovat i wellness.

Pod střechou i za deště

Kvalitní bazénové zastřešení znamená „pořídit si léto“ od jara až do podzimu. Dokáže totiž zvýšit teplotu bazénové vody až o 7 °C a protáhnout koupací sezónu až o 4 měsíce. Díky němu se lze koupat i v chladnějších dnech nebo za deště, na vodní hladinu navíc nebudou padat nečistoty.  Pokud se plánuje až jeho dodatečná realizace, je při výstavbě bazénu nutné myslet na to, že za bazénem musí být k dispozici zhruba 2,5 metru volné plochy, aby bylo možné zastřešení odsunout.

Dlažba krásně i bezpečně

dovolená u bazénu


Když dlažba kolem bazénu, tak nejen krásná, ale především mrazuvzdorná, odolná vůči chemickým přípravkům a s povrchem, který sníží riziko uklouznutí. K bazénu je ideální vybrat dlažbu s drsnějším povrchem a přitom jednoduchou údržbou, podstatně snížíte riziko uklouznutí.

Zdroj, foto: www.balarepo.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle