Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Miminka
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Aby těhotenství probíhalo co nejpříjemněji

29. 11. 2018 | Těhotenství
-Komerční sdělení-

V těhotenství prochází tělo mnoha změnami, které jsou náročné jak po psychické, tak po fyzické stránce. Aby vše probíhalo bez problémů, je na místě důslednost v oblasti výživy. Obzvlášť v zimě je pak problematické dostatečné zdroje vitaminů a minerálů zajistit, a tak se nastávající maminky často obrací na pomoc multivitaminů.

„V praxi se nejčastěji v těhotenství setkáváme s nedostatkem železa, což má za následek chudokrevnost. Chudokrevnost se projevuje únavou, bolestmi hlavy či závratěmi. Ženy by měly dbát na jeho dostatečný příjem ve stravě nebo ho doplnit ve formě vitamínového přípravku, aby předešly příznakům spojených s anémií,“ říká MUDr. Radka Gregorová, gynekoložka z Lékařského Domu na Praze 7.

VIP MAMITěhotenství představuje zátěž pro tělo a je spojené s velkým energetickým výdejem. Základem výživy v tomto období by proto vždy měla být vyvážená a pestrá strava bohatá na vitaminy a minerální látky. Ideální řešení bez nutnosti obav, zda náš jídelníček pokryje všechny oblasti výživy, představuje doplněk stravy VIP MAMI, který obsahuje komplex 12 vitaminů a 9 minerálů. Přípravek je určen nejen pro těhotné ženy a kojící maminky, ale také pro ženy, které těhotenství právě plánují.

VIP MAMI obsahuje DHA a EPA, jde o omega-3 nenasycené mastné kyseliny, které přispívají k normální funkci srdce a udržení krevního tlaku. DHA navíc napomáhá i ke správné funkci mozku a zraku miminka. Příznivého účinku se dosáhne při přijmu 250 mg DHA denně. Doplněk stravy VIP MAMI jako jediný na českém trhu kromě unikátní kombinace vitaminů, minerálů, DHA a EPA obsahuje také laktobacily a zázvor. V každé tabletě je 5 miliard CFU bakterií Lactobacillus rhamnosus HN001, které jsou balené speciální patentovanou technologií Intelicaps, díky níž jsou chráněné před natrávením v žaludku a tím je zajištěn jejich průchod trávicím traktem až na místo určení – do střeva. Tato technologie také zajišťuje možnost uchovávat přípravek mimo lednici bez změny kvalitativních hodnot. Další složkou je prášek z oddenku zázvoru, který se využívá na zmírnění nevolnosti v průběhu těhotenství.

VIP MAMIDalší velice důležitou složkou multivitaminu VIP MAMI je Kyselina listová (vitamin B9), která přispívá k růstu zárodečných tkáni během těhotenství, k normální krvetvorbě a podílí se na procesu dělení buněk. Je tak jedním z nejdůležitějších a také nejčastěji deficitních vitaminů v těhotenství. Vitaminy C a E působí jako antioxidanty.
Vitamin C se podílí i na normální tvorbě kolagenu v krevních cévách, kostech, chrupavkách, dásních i kůži a zlepšuje vstřebávání železa. Vitamin D přispívá k normální funkci imunitního systému, zinek k normální syntéze DNA, jód pak ke správné funkci nervového systému. Toto inovativní složení bylo odborníky vyvinuto přímo na míru maminkám.

Doplněk stravy VIP MAMI
, multivitamin s laktobacily v kombinaci se zázvorem, je k zakoupení ve vybraných lékárnách a na www.vipmami.cz za doporučenou cenu 539 Kč. Každé balení obsahuje 30 tablet a 30 kapslí, což představuje dávku na 1 měsíc. Zakoupením přípravku VIP MAMI navíc získáte i dárkový poukaz na jakoukoliv lekci cvičení s kočárkem fitMAMI.

VIP MAMI









Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
6x
Obrázek uživatelky
profil
Závidím
Obrázek uživatelky
profil
A prohlížíš CELOU stránku?
Obrázek uživatelky
profil
29. 11. 2018 18:53 Sebrán "Zvonečky" za 20 bodů
29. 11. 2018 18:47 Sebrán "Zvonečky" za 20 bodů
29. 11. 2018 18:41 Sebrán "Zvonečky" za 20 bodů
29. 11. 2018 18:37 Sebrán "Zvonečky" za 20 bodů
29. 11. 2018 18:32 Sebrán "Zvonečky" za 20 bodů
Obrázek uživatelky
profil
čtvrtéSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles