Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Aféry - Až do dna

1. 04. 2011 | Televizní tipy
Advokát Dan Majer rozplétá v seriálu Aféry spletité vztahy svých klientů a pátrá po příčině, která přivádí manželské páry až do jeho kanceláře rozvodového právníka. Kdysi milující se dvojice teď neváhají čelit rozvodovým tahanicím.

Třetí díl nového seriálu Aféry, inspirovaný skutečnými příběhy manželských dvojic v rozvodových řízeních, uvidíte už v pátek 1. dubna ve 20.00 na Primě.

Manželé Doubravovi mají v seriálu Aféry skvělého syna, krásný dům, dobrou práci a problém s alkoholem. Na dno sklenky se až příliš často dívá paní Zdena. Co mladé ženě chybí? Nerozumí tomu ani její tchyně Helena, která s nimi bydlí a s výchovou vnuka i s péčí o domácnost svému synovi pomáhá. Proč démon alkoholu ovládá zdánlivě spokojené lidi? Jak se ze závislosti Aféryvymanit? Stačí podpora nejbližších? A co když je ve hře ještě něco víc než jen ukryté láhve?    

Za advokátem Majerem ze seriálu Aféry dorazí paní Helena Doubravová. Je rozhořčená chováním své snachy Zdeny. Pije a je rodině pro ostudu! Svého syna Milana musí zachránit a jediným řešením je podle starostlivé matky rozvod. Na žádost rodičů ale nikoho rozvádět nelze. Dan Majer tak vyslechne i Milana. On si však rozvodem jistý není. I když se v poslední době odcizili a na její pití přišel vlastně náhodou, má manželku stále rád.

Proč s tím ale vůbec začala? Majer tuší, že snacha s tchyní jsou na sebe jako saně. Manžel to potvrdí, ale neví, za kterou se postavit. Od paní Zdeny advokát vyslechne, jak jí tchyně hází klacky pod nohy a sekýruje ji a manžel je pořád v práci. Jenže jak nemá mít tchyně na Zdenu pifku, když ji před lety přistihla při telefonátu s milencem? Syna takovým zjištěním nestresovala a na snachu jen dává pozor. Ještě že ji čeká alespoň jedna šťastná událost – svatba Milanova bratra Libora. Kdyby ale Helena tušila, jakého překvapení se nakonec dočká, zřejmě by své chování přehodnotila. Zdenin život se hroutí a hrozí, že přijde o malého Tomíka. Rozvádět se nechce. Majer vidí hlavní problém vztahu v tchyni. Pomůže manželství Doubravových zachránit, nebo najde způsob jak je rozumně rozvést?

Majera v seriálu Aféry bolí hlava a není to jen novým případem. Má kocovinu a zrovna mu volá matka. S výmluvou, že na něj jen něco leze, to ale špatně odhadl. Vzápětí totiž pocítí matčinu pečlivou starostlivost, když mu každý den do kanceláře posílá jeden vitamin za druhým. Ještě že asistentka Lucie si i s nadměrným přísunem ovoce ví rady.


Epizoda 3: Až do dna

Hrají:

Dan Majer        Pavel Kříž
Lucie Nováková    Kristýna Fuitová-Nováková
Milan Doubrava    Ondřej Kavan
Zdena Doubravová    Monika Zoubková
Helena Doubravová    Zdena Herfortová
Libor Doubrava    Jiří Hána
Jana Kolářová        Ida Sovová



Zdroj: Prima

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Aféry - Až do dna:

Aféry - Až do dna
Aféry - Až do dna
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !