Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Aféry - Falešný forhend

8. 04. 2011 | Televizní tipy
Advokát Dan Majer rozplétá spletité vztahy svých klientů a pátrá po příčině, která přivádí manželské páry až do jeho kanceláře rozvodového právníka. Kdysi milující se dvojice teď neváhají čelit rozvodovým tahanicím.

Čtvrtý díl nového seriálu Aféry, inspirovaného skutečnými příběhy manželských dvojic v rozvodových řízeních, uvidíte už v pátek 8. dubna ve 20.00 na Primě.

Ivana Zemanová se před třemi lety chtěla rozvést, nakonec ale manželovi nevěru odpustila. Nyní však svého muže Vojtěcha znovu podezřívá, že si užívá se svou sekretářkou. Znovu tak přichází za advokátem Majerem, rozhodnuta tentokrát rozvod dotáhnout do konce. Soudu ale pouhé podezření nestačí. Je potřeba najít důkaz. Nejde opravdu jen o pouhé podezření?

Vojtěch Zeman před lety přiznal mimomanželský poměr s tehdejší sekretářkou. Manželka mu odpustila a on slíbil, že se to už nezopakuje. Ze začátku se snažil, ale dnes je raději než s manželkou v práci nebo se svým trenérem na tenise. I přesto, že Ivana důkazy nemá, je přesvědčená, že je v tom opět jiná žena. Majerovi ale pouhé podezření nestačí. Jasno v tom nemá ani po schůzce s údajným nevěrníkem. Je sice z předešlé zkušenosti s ním ostražitý, Vojtěch ale tvrdí, že je své ženě už věrný. Jeho manželka je prý jen paranoidní.

Důkazy tak advokát musí hledat jinde. Kdysi mu s prokázáním nevěry Vojtěcha Zemana pomohla paní Petráčková, Ivanina kamarádka. Možná i teď ví víc. Nespletl se. Paní Petráčková by se uživila jako soukromé očko. Zjistila, že manžel její kamarádky navštěvuje svou mladou sekretářku v domě, kde bydlí se svým bratrem – Vojtěchovým trenérem tenisu. Paní Ivaně to ke konfrontaci s mladou ženou stačí. Důkaz o nevěře sice stále nemá, ale reakce sekretářky ji ujistí, že její muž nevinný rozhodně není. S tím ale k soudu Majer stále nemůže. Rozhodne se proto zapátrat v historii a znovu vyslechnout někdejší milenku záletného manžela. Proč po letech svůj poměr se svým bývalým šéfem ale popírá? Zjištění pravého důvodu je pro Majera tak jednoduché, že rozvodu manželů Zemanových už nic nebrání.

Manželské trable Zemanových jsou ale malicherné proti chřipce, která na Majera dolehla. Každý mu radí, jak se z toho má vyléčit, jemu ale nic nepomáhá. Asistentka Lucie doporučuje cibulový čaj. Domluvila se snad s Majerovou matkou, že nenáviděnou „medicínu“ z advokátova dětství do něj dostanou společným úsilím znovu?


Epizoda 5: Falešný forhend


Hrají:
Dan Majer        Pavel Kříž
Lucie Nováková    Kristýna Fuitová-Nováková
Vojtěch Zeman    Oldřich Vízner
Ivana Zemanová    Světlana Nálepková
Lýdie Zemanová (dcera)    Julie Goetzová
Diana Tesařová (sekretářka)    Lucie Babičková
Petr Tesař (trenér)    Petr Falc



Zdroj: Prima

Mirka Bali
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !