Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Aféry - Nadměrný apetit

15. 05. 2011 | Televizní tipy
Advokát Dan Majer rozplétá spletité vztahy svých klientů a pátrá po příčině, která přivádí manželské páry až do jeho kanceláře rozvodového právníka. Kdysi milující se dvojice teď neváhají čelit rozvodovým tahanicím.

Osmý díl nového seriálu Aféry, inspirovaného skutečnými příběhy manželských dvojic v rozvodových řízeních, uvidíte v neděli 15. května ve 21.15 na Primě.


Hana a Petr Hrabětovi jsou šťastný a spokojený pár. Alespoň se tak jeví svému okolí. Jenže každé manželství se odehrává i na místech mnohem méně veřejných – za zavřenými dveřmi ložnice. A tam pro Hanu začíná to pravé peklo, které již nedokáže déle snášet. Petr vyžaduje sex několikrát denně, a poslední dobou se navíc snaží „okořenit“ jejich vztah dalšími praktikami.

S tím by se Hana, která má manžela stále ráda, možná ještě dokázala smířit, ale když ji nutil k účasti na skupinovém sexu s prostitutkou, přetekl její pohár trpělivosti. Daniel Majer paní Hrabětovou chápe, ale v první řadě jí doporučí navštívit s manželem sexuologa. U soudu by na to stejně došlo a bude lepší, když manželé nejprve zkusí vyřešit problémy sami.

Hana se však velmi brzy do advokátní kanceláře vrátí. Manžela totiž sice vzala k sexuologovi, jenže tam ani nedošli. Petr po cestě zastavil výtah a pomiloval se s Hankou rovnou tam. Jsou tedy tam, kde byli. Dan Majer jí vysvětlil, že ho to sice mrzí, ale na rozvod to zatím stále nestačí. Hana totiž nemůže dokázat, že by ji Petr k čemukoli nutil násilím. Hana nesouhlasí a odvypráví Majerovi další historku dokumentující manželovu snahu zpestřit jejich, ale hlavně jeho, sexuální život. Nemá však nikoho, kdo by jí to mohl dosvědčit. Petr je pro ostatní stále vzorem skvělého manžela a o intimních problémech s nikým mluvit nemůže. I její vlastní maminka si myslí, že vše je jen její chyba, a nikoliv Petrova.

S ním se Dan Majer koneckonců má příležitost brzy osobně seznámit. Petr Hraběta se totiž přižene k němu do kanceláře. Dozvěděl se o rozvodu a jde si s právníkem vyřídit účty. Myslí si, že právě Daniel Majer štve Hanku proti němu. Advokát ale vše rychle uvede na pravou míru a vysvětlí Petrovi pravé Hančiny důvody. Výsledkem je Petrův slib, že si o všem doma v klidu promluví.

Druhý den se skutečně dostaví Hanka a chce žádost o rozvod stáhnout. Včera si to s manželem vyříkali a on slíbil, že se polepší. Majer si však nemůže nevšimnout modřin na jejím obličeji. Hanka přesto trvá na svém a žádost o rozvod stahuje. Dan Majer by tedy měl případ odložit, ale Lucie mu to nedovolí. Přinutí ho pátrat dál na vlastní pěst. Postupně zjistí, že za zavřenými dveřmi ložnice Hrabětových se toho odehrálo ještě mnohem víc, než co mu byla Hana ochotná a schopná vyprávět. A své přiznání si nakonec připraví i samotný Petr. Dovede tak Hanku ještě jednou k tomu, že zcela změní názor na zachování jejich manželství.

Nepříjemné přiznání však začíná viset i nad samotným Danem Majerem. Maminka odjela do lázní a šarmantní právník si k ní domů přivedl dámskou návštěvu. Jenže psík jeho přítelkyně znečistil matčin drahý koberec a Daniel Majer musí zařídit, aby maminka nic nepoznala. Byť se mu jako vždy Lucie snaží pomoci ze všech sil, je stále jasnější, že i zkušený rozvodový právník bude muset nakonec s pravdou ven.


Epizoda 8 – Nadměrný apetit

Hrají
:
Dan Majer        Pavel Kříž
Lucie Nováková    Kristýna Fuitová-Nováková
Petr Hraběta        Petr Vondráček
Hanka Hrabětová    Kateřina Lojdová
Alena Poláková        Eva Lecchiová
Míša Hraběta (syn)    Matyáš Flek
Marcel Poruba        Lukáš Hejlík
Agáta (call-girl)        Vendula Bednářová



Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Aféry - Nadměrný apetit:

Aféry - Nadměrný apetit
Aféry - Nadměrný apetit
Aféry - Nadměrný apetit
Aféry - Nadměrný apetit
Aféry - Nadměrný apetit
Aféry - Nadměrný apetit
Aféry - Nadměrný apetit
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka