Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Aféry - Rodičovská láska

5. 06. 2011 | Televizní tipy
Advokát Dan Majer rozplétá spletité vztahy svých klientů a pátrá po příčině, která přivádí manželské páry až do jeho kanceláře rozvodového právníka. Kdysi milující se dvojice teď neváhají čelit rozvodovým tahanicím.

Desátý díl nového seriálu Aféry, inspirovaného skutečnými příběhy manželských dvojic v rozvodových řízeních, uvidíte v neděli 5. června ve 21.15 na Primě.


Do advokátní kanceláře Daniela Majera většinou chodí jeden z manželů, ale tentokrát příznačně dorazí pan Richter. Nikoliv aby se bavil o svém manželství, ale protože chce nechat rozvést svou dceru. Nemůže totiž přenést přes srdce, jakého budižkničemu si jeho Karolína vzala. A nejenže je to floutek, který se jim vetřel do rodiny, ale nyní se navíc ukázalo, že je Karolíně nevěrný. Pohár trpělivosti pana Richtera zkrátka přetekl. Kdyby se nevzali jako hodně mladí a potajmu, nikdy by tuhle svatbu nedovolil. Karolína má přece na víc!

Advokát sice chápe jeho rozhořčení, ale trpělivě vysvětluje, že o rozvod musí požádat sama Karolína. Také proto, aby měl jistotu, že i ona o rozchod s manželem opravdu stojí. Po pár dnech přijde opravdu osobně Karolína Kubíčková a o rozvod požádá. Není však tak rázná jako její otec. Spíše je celou situací zaskočená a zklamaná. Byla na stáži v Mnichově a vracela se o pár dní dříve. Chtěla manžela Vláďu překvapit, tak předem požádala otce, aby ji vyzvedl na letišti. Když však dorazila do bytečku po babičce, kde s manželem žijí, našla jasné stopy svědčící o manželově nevěře. A když s nimi konfrontovala Vláďu, nedokázal to vysvětlit. Nelze se divit, že utekla k rodičům.

Situace je ale ještě komplikovanější, Karolína totiž v cizině zjistila, že je těhotná. Chtěla tím manžela překvapit, ale nyní si není vůbec jistá, zda mu to má říkat. Když se totiž později odhodlala za Vláďou zajít, našla ho zpitého do němoty. To ji definitivně přesvědčilo, že by měla uvažovat o rozvodu. A tak jediný, kdo o jejím těhotenství ví, je právě Daniel Majer. Právník tedy začne připravovat podklady k rozvodu, ale přesvědčí Karolínu, aby o těhotenství promluvila s rodiči.

Později navštíví Majera nešťastný Vláďa a i on nabídne svou verzi. O žádné nevěře neví, vše je určitě nedorozumění. Vůbec nechápe, jak se u nich v bytě všechny ty věci ocitly. Dokonce chtěl Karolíně vše vysvětlit, ale tchán ho k ní ani nepustil. To proto nyní pije – z pocitu absolutní bezmoci. Vše nezadržitelně spěje k rozuzlení, které jako již mnohokrát zaskočí nejen přímé aktéry kauzy, ale i Majera s jeho pohlednou asistentkou Lucií.

Nejen u Kubíčků a Richterů hrají mezigenerační vztahy velkou roli. I Daniel Majer řeší svůj problém s maminkou. Zatímco byl na služební cestě, matka se mu starala o domácnost. A bez jakékoli konzultace mu prodala do bazaru jeho oblíbené křeslo! Majer jí to nemůže zapomenout a čeká na omluvu, do té doby maminku jednoduše bojkotuje. Lucie, která sice řeší vlastní bytovou krizi, si přesto najde čas, aby vyjednala smír. A vrácené křeslo Daniela Majera přesvědčí o tom, že se k mamince nechoval poslední dobou nejlépe. Jako gesto dokonce maminku vezme na exotickou dovolenou. Jenže své místo v letadle maminka na poslední chvíli přenechá Lucii. Nelze si u toho nepomyslet, zda se v podání obou dam nejednalo o předem připravený plán…



Rodičovská láska


Hrají:
Dan Majer            Pavel Kříž
Lucie Nováková        Kristýna Fuitová-Nováková
Karolína Kubíčková        Barbora Petrová
Vláďa Kubíček        Roman Štabrňák
Pavel Richter            Ivan Vyskočil
Johana Richterová        Milena Steinmasslová



Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Aféry - Rodičovská láska:

Aféry - Rodičovská láska
Aféry - Rodičovská láska
Aféry - Rodičovská láska
Aféry - Rodičovská láska
Aféry - Rodičovská láska
Aféry - Rodičovská láska
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !