Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Aféry - Schodiště milenek

8. 05. 2011 | Televizní tipy
Advokát Dan Majer rozplétá spletité vztahy svých klientů a pátrá po příčině, která přivádí manželské páry až do jeho kanceláře rozvodového právníka. Kdysi milující se dvojice teď neváhají čelit rozvodovým tahanicím.

Sedmý díl nového seriálu Aféry, inspirovaného skutečnými příběhy manželských dvojic v rozvodových řízeních, uvidíte z programových důvodů mimořádně až v neděli 8. května ve 21.15 na Primě.


K rozvodu je většinou potřeba závažný důvod a Andrea Kopecká se domnívá, že ho má. Její muž Roman je projektant a pracuje hodně z domova, což mu podle Andrey poskytuje více než skvělou příležitost k nevěře. Jednou navíc přijde Andrea z práce dříve domů a náhodou potká na schodišti v jejich domě pohlednou blondýnku, která je jí svým chováním podezřelá. Dá si věci do souvislostí a vyvodí si z toho pro sebe závěr, že je to manželova milenka. Ztropí hysterickou scénu, ale manžel zapírá a zapírá. Přestože Romana stále miluje, rozhodne se Andrea pro radikální řešení. Pro Daniela Majera však nejsou její domněnky žádný důkaz. Zkušenosti mu říkají, že jen s nimi by u soudu neobstáli.

Napodruhé tedy Andrea dorazí s něčím průkaznějším. Její kamarádka viděla Romana v restauraci, jak se líbal s ženou, která odpovídá popisu slečny ze schodiště. A navíc našla Andrea doma v posteli cizí náušnici. Nová fakta uzná Majer jako dostačující a připravuje se na rozvodové jednání.

Chystaný rozvod rodičů je ovšem hodně proti srsti jejich synovi Michalovi. Vysvětlí rodičům, že dámské návštěvy chodily za ním a že nalezená náušnice patří jeho přítelkyni Dominice. Údiv nad tím, že syn tak brzy dospěl, u Kopeckých rychle vystřídá úleva, jak se vše vysvětlilo, a paní Kopecká s úsměvem stahuje svou žádost o rozvod.

Rodinná idyla ale nevydrží dlouho. Po nějaké době se Andrea objevuje v advokátní kanceláři znovu. A tentokrát v doprovodu Petry. Blonďaté slečny, kterou poznala při náhodném setkání na schodišti. Vysvětlování celé kauzy se tak opět zamotává. A Dan Majer zjišťuje, že důvod k rozvodu by sice měl být závažný, ale že nemusí být jen jeden. A že podváděný nemusí být jen životní partner.

Rozvodový právník a zapřisáhlý odpůrce vstupu do manželství Dan Majer se chystá na svatbu. Vdává se jeho sestřenice a advokát nemá nikoho, kdo by ho doprovodil. Všechny potenciální partnerky ho jedna po druhé odmítají. Věrna své pověsti se mu tak o doprovod postará maminka. K pobavení advokáta to ale vypadá, že ze svatby nakonec sejde. Jako by mu život znovu potvrzoval jeho názory na manželství. Nebo bude zase všechno jinak?

Epizoda 7 – Schodiště milenek

Hrají
:
Dan Majer        Pavel Kříž
Lucie Nováková    Kristýna Fuitová-Nováková
Andrea Kopecká    Alena Štréblová
Milan Kopecký        Roman Štolpa
Michal Kopecký        Vít Roleček
Petra             Eva Ujfaluši
Dominika        Natálie Bozděchová



Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Aféry - Schodiště milenek:

Aféry - Schodiště milenek
Aféry - Schodiště milenek
Aféry - Schodiště milenek
Aféry - Schodiště milenek
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !