Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Aféry - Stará láska

24. 04. 2011 | Televizní tipy
Advokát Dan Majer rozplétá spletité vztahy svých klientů a pátrá po příčině, která přivádí manželské páry až do jeho kanceláře rozvodového právníka. Kdysi milující se dvojice teď neváhají čelit rozvodovým tahanicím.

Šestý díl nového seriálu Aféry, inspirovaného skutečnými příběhy manželských dvojic v rozvodových řízeních, uvidíte v neděli 24. dubna ve 20.00 na Primě.

V době, kdy se rozvádí každé druhé české manželství, je zázrakem, když pár oslaví 50 let od sňatku. Ví to i sedmdesátiletý Antonín Lebeda, i přesto má ale své ženy Cecílie dost a chce se rozvést. Je prý stará a senilní a svým chováním jej ohrožuje na životě. Jako když mu do polévky přidala bazalku, i když ví, že její manžel je na bylinky alergický. Jak ukončit vztah po tolika letech? Kvete láska opravdu i v pozdním věku?

Dan Majer má před sebou nelehký případ. Manželé Lebedovi jsou spolu téměř 50 let a on je má rozvést. Pan Antonín trvá na svém, podezření o senilitě jeho ženy ale jako důkaz nestačí. Avšak paní Cecílie odmítá, že by manželovi usilovala o život. On sám prý kolikrát ani neví, co dělá! Vrásky manželé nedělají jen Majerovi, ale i své dceři Věře. Ta s rozvodem rodičů nesouhlasí; vždyť co je to za nesmysl rozvádět se v jejich věku? Navíc oba rodiče se v poslední době chovají zvláštně, takže si nemají co vyčítat. Dan Majer z předchozích zkušeností ví, že pravda vždy leží někde uprostřed. A že pokud se má do rozvodu svého klienta pustit, bude muset najít pravou příčinu jejich krize. A bude vůbec takový problém stát za ukončení tak dlouho trvajícího manželství?

Dan Majer je spokojený nejen s tím, jak si poradil se svým posledním případem, těší ho také, že mu matka konečně dopřává klidu. Ten ale trvá příliš dlouho a on začne být neklidný. Zjistí, že matka si našla nové přátele na kurzu tance pro seniory. A on najednou matčinu pozornost postrádá. Navíc si našla nápadníka! A to už rozhodně nemůže zůstat bez jeho zásahu. Do kurzu tance se přihlásí také, aby měl matku pod kontrolou. K tanečním hodinám navíc přizve asistentku Lucii.

 

Epizoda 6 – Stará láska


hrají
Dan Majer            Pavel Kříž
Lucie Nováková        Kristýna Fuitová-Nováková
Antonín Lebeda        Jan Bílek
Cecílie Lebedová        Miriam Kantorková
Věra Lebedová        Nela Boudová
Jaroslava Spurná        Vlasta Peterková



Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Aféry - Stará láska:

Aféry - Stará láska
Aféry - Stará láska
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !