Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Aféry - Voyeur

28. 05. 2011 | Televizní tipy
Advokát Dan Majer rozplétá spletité vztahy svých klientů a pátrá po příčině, která přivádí manželské páry až do jeho kanceláře rozvodového právníka. Kdysi milující se dvojice teď neváhají čelit rozvodovým tahanicím.

Devátý díl nového seriálu Aféry, inspirovaného skutečnými příběhy manželských dvojic v rozvodových řízeních, uvidíte mimořádně až v neděli 29. května ve 21.15 na Primě.

A opět ten sex. Mnohá manželství dokáže udržet pohromadě, ale některá naopak rozklíží. Podobně je tomu u Pavlíčkových. Doslova a do písmene na něj mají Kristýna Pavlíčková i její manžel jiný úhel pohledu. Paní Pavlíčková totiž zjistila, že její muž ho rád pozoruje skrze čočky dalekohledu. Jedním slovem je to voyeur. A navíc má podezření, že zrovna on je záhadným úchylem, který u nich na vesnici, jak jí sdělila její sestřenice Erika, nakukuje do oken cizích ložnic. Proto se odhodlá zajít do kanceláře Dana Majera, aby se mu se svou obavou svěřila a podala žádost o rozvod. Tahle možnost jí přijde schůdnější než případná ostuda po celé vesnici.

Právník je ale věrný své zásadě vyslechnout i druhou stranu, a proto si pozve Lukáše Pavlíčka. Chce znát i jeho názor. Jak Daniel Majer předpokládal, má Lukáš na celou věc diametrálně odlišný náhled. Vysvětluje, že jsou na tom teď špatně s penězi, a tak si pronajal videopůjčovnu ve městě, aby něco vydělali. A přiznává, že také proto, aby měl lepší přístup k erotice. A když bylo málo lidí, všiml si, že naproti přes ulici bydlí nějaký gigolo, který si vodí domů i několik ženských za den. Z dlouhé chvíle ho pozoroval dalekohledem a zrovna ho přistihla žena. Opravdu se to stalo, to nepopírá, ale rozhodně by z toho nedělal žádnou aféru. O šmírování lidí na vesnici nechce ani slyšet. Něco podobného by nikdy neudělal.

Při další návštěvě u Daniela Majera koneckonců tato jeho slova již potvrdí oba manželé. Voyeura na vesnici totiž chytili a Lukáš to opravdu nebyl. I ostatní problémy si vyříkali a přišli společně stáhnout Kristýninu žádost o rozvod.

Jenže další zvrat je již na obzoru. Tentokrát právníka navštíví opět jen Kristýna. Při náhodné probírce domácích DVD našla i jedno více než podezřelé. Je na něm natočená její sestřenice přes zavřené okno ložnice. A to ve velmi intimní situaci. Manžel se k DVD nezná, ale Kristýna si myslí, že tentokrát vyměnil dalekohled za kameru, a žádost o rozvod je znovu na stole. Vysvětlení se však zdánlivě najde téměř samo. Majera navštíví pohledná sestřenice Erika osobně s tím, že to byla ona, kdo požádal Lukáše o natočení – prý aby překvapila manžela k narozeninám. Slíbila Lukášovi, že se o téhle jeho službičce Kristýna nedozví, a rozhodně by nechtěla, aby se kvůli tomu Pavlíčkovi rozvedli.

Při všech těch mnohdy velmi protichůdných tvrzeních začíná být Danielu Majerovi jasné, že vyřešení leží jen na něm. A na jeho asistentce Lucii, která mu vypomůže svým velmi dobrým pozorovacím talentem. Tentokrát se tak na závěr dostane ke slovu dedukce takřka jak z klasické detektivky od Agathy Christie, která osvětlí úlohu závěsů v celé této propletené kauze.

Daniel Majer si musí připustit, že stárne. Maminka si vymyslí přesuny nábytku v bytě a při jeho stěhování „křupne“ právníkovi v zádech. Nepomohou prášky, ani neumělá Luciina masáž, až návštěva doktora, ke kterému ho víceméně dotlačí Lucie ve spolupráci s maminkou, přinese advokátovi úlevu. Na druhou stranu mu ale připomene, že už není žádný mladík a jeho životní styl není právě vzorný. Má od lékaře celý seznam věcí, na kterých by měl zapracovat. Snahu by rozhodně měl, jenže místo zlepšení Danielu Majerovi opět rupne v kříži…


Epizoda 9 – Voyeur


Hrají:
Dan Majer                  Pavel Kříž
Lucie Nováková        Kristýna Fuitová-Nováková
Kristýna Pavlíčková              Marie Doležalová
Lukáš Pavlíček        Adam Novák
Erika Morávková        Kristýna Janáčková
Tomáš Morávek        Jaroslav Slánský



Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Aféry - Voyeur:

Aféry - Voyeur
Aféry - Voyeur
Aféry - Voyeur
Aféry - Voyeur
Aféry - Voyeur
Aféry - Voyeur
Aféry - Voyeur
Aféry - Voyeur
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !