Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Agáta Hanychová zazáří v Ošklivce Katce

13. 04. 2008 | Televizní tipy
Herecký ansábl seriálu Ošklivka Katka se rozrůstá. Novou tváří se stala Klaudie Skopalová, kterou ztvární Agáta Hanychová.

„V Ošklivce hraji modelku a zároveň budu zastupovat velkou společnost, která obchoduje s látkami,“ prozradila Hanychová.

Její postava samozřejmě nebude kladná. Začne se pohybovat nebezpečně blízko prezidenta společnosti KM Styl Tomáše Meduny (Lukáš Hejlík), což velmi nelibě ponese jeho snoubenka Marcela (Michaela Horká). Tomáš má ženy rád a nádherné ženy ještě více. Samotné Agátě role „záporačky“ nevadí. „S Lukášem Hejlíkem jsem hrála naivku ve filmu Crash Road, tam se ke mně choval hnusně on, tak mu to v Ošklivce můžu vrátit,“ směje se Agáta.

Agáta HanychováVěřte, nevěřte, milostným scénám by se modelka nejraději vyhýbala úplně. „Já a Lukáš Hejlík jsme měli točit v Crash Road milostnou scénu. Hrozně jsem se před ním styděla. Nešlo to. Nakonec z toho sešlo a místo toho bylo jen pohlazení rukou,“ říká Hanychová. Fanynky mladého herce Lukáše Hejlíka by daly cokoliv za natočení milostné scény se svým idolem, Agátě Hanychové v tom zabránil stud.

Při natáčení Ošklivky Katky se zatím se svou matkou Veronikou Žilkovou, která v seriálu hraje Kristýnu, nesetkala. „Ani to nechci! Kritizovala by mě za všechno. Sice spolu hrajeme v divadle Palace v Kachně na pomerančích, ale tam si nic nedovolí, protože to režíruje Martin Stropnický. To je totiž jediný režisér, kterého se moje matka bojí,“ prozrazuje se smíchem Agáta Hanychová.

Jak dopadne flirt mezi Klaudií a Tomášem Medunou?
Musela Agáta Hanychová natočit milostnou scénu s Lukášem Hejlíkem? Agátu Hanychovou uvidíte poprvé v seriálu Ošklivka Katka ve 20. dílu, který se vysílá 7. 5. 2008 od 20.00 hodin.


FOTO: Karel Kučera
Zdroj: TV PRIMA

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
by mohla hrát než věšák na hadry?
Obrázek uživatelky
profil
No tak Hanychová ta aby někde chyběla....
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles