Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ajurvédské masáže harmonizují život

18. 01. 2008 | Péče o tělo
Ajurvéda představuje systém léčebných technik, které se zrodily na Srí Lance a v jižní Indii již před pěti tisíci lety. Ajurvéda je uznávaná Světovou zdravotnickou organizací a považuje se za matku všech léčebných systémů. Krédem ajurvédy je snaha udržet fyzickou a psychickou stránku člověka v harmonickém souladu.

Součástí ajurvédy jsou také jedinečné masážní techniky, které je možné využít k léčbě, relaxaci i odpočinku. Olejové masáže odstraňují duševní i tělesné bloky, bolesti hlavy a poruchy spánku. Současně stimulují krevní oběh a pomáhají odplavovat negativní látky z těla.

Ajurvédské masáže Ajurvédská masáž přináší jedinečnou regeneraci, neboť unavené tělo uvolňuje a zároveň dobíjí energií. Pražský ajurvédský salon Ayurmedic Ceylon používá při masážích 100% přírodní oleje dovezené přímo ze Srí Lanky, které se aplikují individuálně podle typu obtíží.



Hlavní přednosti ajurvédské masáže:


Dvojnásobná masáž
Charakteristickým rysem ajurvédské masáže je skutečnost, že probíhá synchronně. Tedy na jedno tělo působí dva maséři, kteří pracují v dokonalé souhře, čímž se zážitek z masáže i její účinek umocňuje a prohlubuje. Díky synchronnímu provedení je ajurvédská masáž považovaná za královnu mezi všemi masážními technikami.

Ajurvédské masáže Klidná relaxace
Zatímco ve většině masážních salonů se okamžitě po proceduře odchází, v ajurvédském salonu Ayurmedic Ceylon nevládne žádný spěch. Naopak. Po masáži si uvolněný stav organismu dokonale vychutnáte v příjemné odpočívárně. Ležíte na lehátku, posloucháte relaxační hudbu a vnímáte pouze své odpočaté tělo a duši.

Energetický balíček
Více než masáž. Speciální revitalizační tříhodinová kůra vás dokonale očistí od všech civilizačních stresů. Procedura začíná masáží hlavy, pokračuje synchronní masáží horkým olejem, při které má člověk pocit, že se téměř vznáší. Poté následuje bylinné napařování obličeje a napařování celého těla.

Petra Dítětová
Chytrá Žena.cz




Ajurvédské masáže Ajurvédské masáže














Ajurvédské masáže Ajurvédské masáže
















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !