Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Akční nášup Lidský terč od konce června v televizi

28. 06. 2011 | Televizní tipy

Pěstní souboje, přestřelky, zvláštní efekty, erotické jiskření – na to vše se můžeme těšit v úspěšném americkém seriálu, který od 29. června rozšíří programovou nabídku televize Nova. Seriál z roku 2010 nese název Lidský terč (Human Target) podle stejnojmenného komiksu Lena Weina a Carmina Infantina, kterým je volně inspirován a jehož autoři se na televizní sérii
i scenáristicky podíleli.


Dvanáct dílů první série seriálu Lidský terč je v duchu komiksového žánru napěchováno napětím, akcí a krásnými ženami, nechybějí však ani propracované detektivní zápletky. V úvodní epizodě seriálu Lidský terč si dokonce jako malý bonus můžeme vychutnat i hollywoodskou superhvězdu Dannyho Glovera!


lidský terčHlavním protagonistou seriálu Lidský terč je Christopher Chance, kterého bravurně ztvárnil urostlý bývalý voják Mark Valley, u nás známý ze seriálu Kauzy z Bostonu (Boston Legal). Po dvanáct večerů budeme sledovat, do jakých potíží zavede Christophera jeho nebezpečné povolání – zabývá se totiž ochranou osob, dalo by se říct, že je soukromým detektivem a bodyguardem v jednom.


Aby své klienty ochránil, nejednou riskuje život i on sám. Jeho metoda práce je totiž krajně nebezpečná, spočívá v tom, že pracuje v utajení, snaží se dostat do co největší blízkosti oběti, rozpoznat, odkud přichází hrozba,
a pak ji eliminovat. Sám se tedy stává terčem a v zájmu ostatních nasazuje krk. Chancovu klientelu tvoří velice rozmanitá sorta lidí, už proto, že se na něj většinou obracejí osoby, které z nějakého důvodu nemohou kontaktovat policii.


Ať už je to významná manažerka, softwarový specialista, mladý antropolog, či dokonce princezna – všem hrozí smrt. Před Christopherem tak vyvstává nelehký úkol odhalit pachatele a atentátům zabránit. Naštěstí však na to není sám, pomáhá mu sehraný tým v čele s bývalým policistou Winstonem (Chi McBride) a počítačovým specialistou Guerrerem (Jackie Earle Haley).


Herce Chi McBrida si diváci jistě vybaví ze seriálů Doktor House či Bostonská střední. Jackie Earle Haley si zase nedávno zahrál v kinohitu Prokletý ostrov.
Kromě skvělých hereckých výkonů a dráždivých zápletek se můžeme těšit i na množství akčních honiček, fantastických úniků, výbuchů a bitek, které se odehrají v lákavých a nezvyklých prostorách, jakými jsou například důlní šachty, letadlo, rychlovlak, americká ambasáda či klášter.


lidský terčZa zmínku stojí i výborná originální hudba Tima Jonese a Beara McCrearyho, která akční scény seriálu Lidský terč skvěle podtrhuje a doplňuje. Režijně se na seriálu Lidský terč podílel mimo jiné Paul A. Edwards, který má za sebou spolupráci na takových trhácích, jako jsou seriálové hity Ztraceni, Hrdinové nebo filmy Lolita a Blade.


Zkušeným filmařům se dílko Lidský terč povedlo, a tak si všichni fandové rychlé akce mohou vychutnat léto na Nově za zvuku detonací, svištění kulek a tříštění skla.


Lidský terč: o seriálu


Lidský terč (Human Target) je americký akční TV seriál, vytvořený podle komiksu Len Weina a Carmina Infantina. O televizní zpracování 1. sezóny se postaral Jonathan E. Steinberg. Premiéru měl v lednu 2010 na kanadské CTV a na stanici FOX. Christopher Chance je vlastně osobní strážce a soukromý detektiv v jedné osobě. V komiksu Chance přebírá identitu svých klientů, tím se stává sám terčem, a tak může vypátrat útočníky a hrozbu odvrátit.


V seriálu Lidský terč se infiltruje do blízkosti svého klienta, snaží se odhalit, kdo ho ohrožuje a proč, a pak hrozbu eliminuje. Často pracuje v utajení.
V jeho práci mu pomáhají partneři, bývalý policista Winston a Guerrero, který se vyzná nejen v počítačích a vytváření falešných identit, ale i ve vydírání, střelbě a boji. Na Chance se obracejí lidé, kterým někdo usiluje o život, ale nemohou se z různých důvodů obrátit na policii.


A tak jsme svědky toho, jak zachraňuje počítačového odborníka, lékařku, nebo třeba princeznu. Chance má velice temnou minulost, která ho stále pronásleduje, a tak postupně odhalujeme, odkud se vlastně vzal, co dělal předtím, než začal lidi chránit, a jak se poznal s Winstonem a Guerrerem.


Seriál Lidský terč můžete sledovat od 29. června 2011!


Zdroj: NOVA

Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !