Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Aktivní vyžití v Národním parku, místo Vaší dovolené

24. 02. 2008 | Evropa
Přemýšlíte o výletu, dovolené, místě Vašeho odpočinku? Vyražte do Národního parku České Švýcarsko! Jeden z nejkrásnějších koutů České republiky nabízí velké množství vyžití pro všechny. Mezi nejznámější lákadla patří Pravčická brána, největší skalní most v Evropě, jízda na lodičkách soutěskami řeky Kamenice a mnoho dalších kouzelných míst, které si nesmíte nechat ujít. Na německé straně narazíte na takové perly jakou jsou bizarní skalní formace Bastai, největší pevnost v Evropě Königstein, ale třeba také známé Drážďany, jež jsou také známy jako „Benátky na Labi“.

Českosaské Švýcarsko
Objevíte zde mnoho kouzelných míst ať při toulkách lesem nebo na kole. Celý kraj je protkán hustou sítí turistických a cyklistických tras.



Váš pobyt bude doladěn útulnými z větší částí rodinnými penziony a hotely. Z naší široké nabídky si můžete vybrat kvalitní hotely, apartmánové domy, rodinné penziony nebo si pronajmout celý dům.

Českosaské Švýcarsko Pro Vaši inspiraci Vám doporučujeme příjemný nekuřácký hotel České Švýcarsko s hezkým výhledem a parkově upravenou zahradou. Pokud si rádi vaříte, toužíte po vlastním prostoru doporučujeme Apartmány Vysoká Lípa nebo máte jinou představu, navštivte naše stránky www.ceskosaske-svycarsko.cz a vyberte si z naší široké nabídky ubytování, balíčků a aktivního vyžití.

Českosaské Švýcarsko Pro zpříjemnění celého pobytu jsme pro Vás připravili autobusové zájezdy s průvodcem. Vezme Vás do Drážďan, Míšně – města porcelánu, na zámek Moritzburg, kde se točila známá pohádka Tři ořísky pro popelku, ale také na Bastai a pevnost Königstein. Pro milovníky skla jsme připravili výlet s průvodcem do skláren. Zažijete nezapomenutelnou atmosféru, uvidíte skláře foukat sklo a navštívíte místa, která se nezměnila po mnoho desítek let.

Českosaské Švýcarsko Ti kteří mají rádi výšky nebo naopak by se chtěli vydat hluboko pod zem, nabízíme kurzy lezení po skalách, Ferratách nebo se můžete vydat hluboko do nitra země, samozřejmě vše za asistence zkušeného instruktora. Naopak méně fyzicky náročné jsou zajímavé kurzy golfu s překrásným výhledem do celého okolí nebo skvělá jízda na kánoích v kaňonu řeky Labe, kdy si Vaši cestu zpět zpříjemníte jízdou v historickém vyhlídkovém autobuse. Milovníci historie a tajemství jistě ocení návštěvu podzemní továrny Rabštejn, kde v obrovském podzemím komplexu za II. Světové války vyráběly motory do němckých letadel.

Skvělou specialitou, kterou jsme pro tento rok připravili jsou vyhlídkové lety nad kaňonem řeky Labe, zvrchu uvidíte Pravčickou bránou, půvabný pohled na město Děčín nebo můžete doletět až do Drážďan. Stačí si jen vybrat z naší nabídky: www.ceskosaske-svycarsko.cz

Českosaské Švýcarsko Českosaské Švýcarsko









Zdroj: www.ceskosaske-svycarsko.cz

ZUZI
Chytrá Žena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Bude se hodit...díkySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
A na jak dlouho za 6000,- pro 4 osoby?
Obrázek uživatelky
profil
Trošku opožděná odpověď, ale nějak jsem se nevšimla dotazu, tak třeba to bude ještě aktuální Smajlík Snad to nebude antireklama, ale bydleli jsme v hotelu Jef a pokoje nic moc, služby nic moc, jídlo tam sice měli dobré, ale v porovnání s letošní dovčou, kde jsme bydleli v jednom penzinu (za stejnouá cenu) v Jetřichovicích to bylo letos o 100% lepší - přístup personálu, pokoje a jejich vybavení i jídlo - vše super!
Obrázek uživatelky
profil
my se tam letos také chystáme, jedeme do penzionu Bašta v Srbské Kamenici(6000,-/4 osoby s polopenzí), tak jsem zvědavá, jaké to tam bude. Jedeme za měsíc a já už se moc těším.
Obrázek uživatelky
profil
Taky bych prosila o typ na nějaké levné a pěkné ubytování a typ na pěkné cyklotrasy (pokud se zde vyskytují).
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles