Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Akustický koncert skupiny Elán v zahradách zámku Loučeň

11. 04. 2017 | Kultura
Skupina Elán přidává pro velký zájem svých fanoušků, v rámci své poslední Open Air Tour, čtvrtý koncert. Ten se uskuteční 6.července 2017 nedaleko Prahy v atraktivním prostředí zámku Loučeň.

Frontman kapely Jožo Ráž zahraje se svojí kapelou na počest desetiletého výročí od otevření zámku pro veřejnost. Zámecké zahrady budou v tento významný den otevřené všem fanouškům skupiny Elán. Před samotným koncertem na ně čeká zajímavý doprovodný program. Proběhne velká soutěž s losováním o ceny a jako předkapela se představí mladá talentovaná slovenská skupina Seventh Weapon.

„Zájem fanoušků o naši hudbu nás těší a věříme, že naším přídavkem čtvrtého místa nedaleko Prahy potěšíme nejednoho fanouška. Zazpívat si v prostorách zámeckých zahrad je pro nás potěšením a velice se na tento koncert těšíme,“ uvádí Jožo Ráž.

Jožo RážZámek Loučeň letos slaví deset let od svého otevření pro veřejnosti a nachází se nedaleko Prahy. Lokaci i atraktivnost místa ocení především středočeští a pražští fanoušci. Ti se na zámku Loučeň mohou těšit na řadu starých „pecek“ i nových skladeb. Navíc je v rámci oslav k výročí zámku připraven bohatý doprovodný program pro děti i dospělé.
                                      

Open Air Tour 2017


Mikulov, Amfiteátr 17. 06. 2017 - ZRUŠENO
České Budějovice, Náplavka 30. 06. 2017 - ZRUŠENO
Loučeň, Zámek Loučeň 06.07. 2017
Plzeň, Amfiteátr Lochotín 15. 09. 2017 - ZRUŠENO



Ceny vstupenek se pohybují od 520,-Kč do 1145,-Kč a jsou k dostání na www.ticketportal.cz. Samotné koncerty proběhnou od 21hodin. Od 17hodin budou všechny areály otevřeny pro veřejnost a proběhne zde doprovodný program, včetně vystoupení zajímavé předkapely.

Open Air Tour podpoří v rámci celého turné neziskový sektor www.prodetskysmich.cz

Zámek Loučeň

















Zdroj: Elán
Fotograf: Jano Taufer


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
« Předchozí   1…   5   6   7   8  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
jee prosim prosim vstupenkuSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
elán je klasikaSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles