Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Miminka
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

ALPA BATOLE je speciálně vyvinutá řada výrobků pro péči o Vaše dítě

2. 11. 2017 | Vývoj
-Komerční sdělení-

Český výrobce ALPA vyvinul speciální řadu produktů, určenou pro dítě od narození. Nese jméno Batole a zahrnuje 10 přípravků s jemným složením a shodnou parfemací. Všechny mají jedno společné: Přispívají k pohodě Vašeho dítěte!

Co jsou to opruzeniny a jak se projevují?


Jedná se o různě  rozsáhlé zarudnutí kůže nejčastěji v okolí genitálu a na zadečku. Může se objevit také v záhybech  na pažích, stehnech, krčku nebo třeba za oušky. Kůže je většinou začervenalá, někdy mokvá nebo se objevují malé bolestivé prasklinky.

Nejúčinnější prevencí opruzenin je udržet „zadeček v suchu“, úzkostlivá hygiena a použití vhodných plen a přípravků pro ošetření pokožky. Stává se, že se i přes veškerou péči, se u děťátka opruzeniny objeví. Je to většinou zvýšenou citlivostí pokožky dítěte, někdy to může být třeba reakce na pleny. Myslete i na to, že pokožka miminka ještě nemá vyvinuty mazové žlázy a proto je nutné ji často a pravidelně promazávat vhodnými přípravky. 


Alpa Batole dětský krém na opruzeninyDětská řada Alpa Batole obsahuje speciálně upravený olivový olej a zklidňující bylinné výtažky. Složení přípravků zaručuje účinnou prevenci i následnou péči o podrážděnou pokožku dítěte.


Alpa Batole dětský krém na opruzeniny


je krémová emulze voda – olej s vyšším obsahem oxidu zinečnatého pro okamžité zklidnění podrážděné pokožky a zastavení mokvání. Olivový olej jemnou pokožku miminka šetrně promaže, zvláční a zabrání jejímu vysychání a prasklinkám. Vitamín E podporuje regeneraci kožních buněk a urychluje proces hojení. S dětským krémem Batole proti opruzeninám bude zadeček vašeho miminka v nejlepší péči.


Alpa Batole dětský zásyp

Alpa Batole dětský zásyp


Proti podráždění pokožky a tvorbě opruzenin působí také Alpa Batole dětský zásyp.
Lehká konzistence ve formě prášku a jemné složení umožňují jeho použití od prvních dnů po narození miminka. Zásyp s výtažkem z olivovníkového listu zklidní pokožku a působí jako účinná prevence podráždění. Je vhodný pro každodenní hygienu miminka.

Pohodu miminka ovlivňuje celá řada událostí. Mezi nimi i vhodně volená péče spojená s každodenní hygienou.

Osvěžující sprška nebo příjemná koupel?


Můžete je střídat nebo si zvolit tu, která je miminku příjemnější. To hlavní je, aby se na každodenní hygienu miminko těšilo a obešla se bez pláče.


Alpa BatoleAlpa Batole jemný sprchový gel a Batole dětská koupel


Alpa Batole jemný sprchový gel a Batole dětská koupel tvoří oblíbenou kombinaci. Oba přípravky zaručují jemnou očistu dětské pokožky od narození. Nedráždí pokožku ani sliznice, a proto je koupel pro miminko příjemná. Přípravky obsahují olivový olej, který zabraňuje  vysoušení pokožky, pečující vitamín E a hojivý panthenol pro okamžité zklidnění.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku ALPA BATOLE je speciálně vyvinutá řada výrobků pro péči o Vaše dítě:

ALPA BATOLE je speciálně vyvinutá řada výrobků pro péči o Vaše dítě
ALPA BATOLE je speciálně vyvinutá řada výrobků pro péči o Vaše dítě
ALPA BATOLE je speciálně vyvinutá řada výrobků pro péči o Vaše dítě
ALPA BATOLE je speciálně vyvinutá řada výrobků pro péči o Vaše dítě
 



Komentáře
« Předchozí   1…   6   7   8   9  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
jsem tu dřív
Obrázek uživatelky
profil
4.11. Sobota: 21,45 - 22,00 hodin - Diamanty
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles