Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Alpami nejen za sněhem - Cavalese

9. 01. 2019 | Televizní tipy
Průvodci nového dokumentárního cyklu České televize, olympijská vítězka ve snowboardcrossu Eva Samková a mnohonásobný mistr světa ve skikrosu Tomáš Kraus, přijíždějí do oblasti Val di Fiemme, kde si kromě klasického lyžování také zaběžkují s Kateřinou Neumannovou. Na sněžnicích poznají neobjevená zákoutí místních hor, kde je čekají další výzvy. Režie pořadu Alpami nejen za sněhem – Cavalese M. Vrbický (Premiéra)

Eva a Tomáš ve Val di Fiemme projíždějí na běžkách resortem RespirArt Pampeago, který je s nadmořskou výškou kolem 2000 metrů jedním z nejvýše položených přírodních parků na světě. Oblíbenou běžkařskou oblastí se vydávají v závěsu za Kateřinou Neumannovou, olympijskou vítězkou, která jim razí stopu napříč tímto vytrvalostním sportem. Zjistíme od ní, s čím člověk nejvíc bojuje před i v průběhu závodu?

Alpami nejen za sněhem - CavaleseOblast Val di Fiemme, kterou si Eva s Tomášem z pořadu Alpami nejen za sněhem – Cavalese vybrali na začátek svojí cesty, je výjimečná. Obklopují ji jedinečně krásné vrcholky hor, které jsou zapsány na seznamu světového přírodního dědictví UNESCO.

Val di Fiemme je jedním z nejkrásnějších údolí alpského oblouku. Tato oblast umožňuje provozovat sjezdové i klasické lyžování na špičkové úrovni s využitím nejmodernějších lanovek. Padesát lanovek nové generace obsluhuje 110 kilometrů sjezdovek, tři snowparky a dvě dlouhé sáňkařské dráhy.

Kromě toho Tomáš poznává v pořadu Alpami nejen za sněhem - Cavalese na sněžnicích krásy panenské přírody s místním průvodcem. Nakonec společně narazí na ideální místo pro zimní otužování. Podobně jako v dalších dílech, i tentokrát díky zkušeným průvodcům poznáme celou oblast i prostřednictvím jejích gastronomických pokladů.

Alpami nejen za sněhem – Cavalese můžete sledovat 9. 1. 2019 od 21,30 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Alpami nejen za sněhem - Cavalese:

Alpami nejen za sněhem - Cavalese
Alpami nejen za sněhem - Cavalese
Alpami nejen za sněhem - Cavalese
Alpami nejen za sněhem - Cavalese
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !