Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Alpské menu přímo z Laboratoře najdete v Bageterií Boulevard

17. 02. 2017 | Ze společnosti
-Komerční sdělení-

Až do prvního jarního dne budete moci ochutnat zimní CHEF MENU inspirované alpskou kuchyní z oblasti italského Trentina. Menu pro Bageterií Boulevard připravil šéfkuchař Martin Kortus, známý také jako šéfkuchař školy vaření Laboratorio. V menu zkombinoval moderní gastronomii s tradičními chutěmi Alp, a tak hlad zaženete jak vydatnými bagetami CHEF MENU s pečeným vepřovým bokem nebo s kachními prsy, ale i dietnější alternativou, řadou FIT CALORIES, která poprvé představí i ořechový chleba z vlastní pekárny.   

Chef menuO alpské kuchyni se říká, že je hutná a výživná, aby zasytila horaly. Totéž platí i pro nové CHEF MENU. V případě polévky to je vydatný Krém Verdura, zeleninový krém z pečené kořenové zeleniny s tymiánem zjemněný smetanou a podávaný s kousky kaštanů a křupavou cibulkou. Zahřeje i zasytí každou promrzlou „duši“. Duch alpské kuchyně se nezapře ani u bagety Pork Belly s vepřovým bokem pomalu pečeným ve sladkoslané krustě se sýrem čedar a majonézou s konfitovaným česnekem. To samé platí i o druhé bagetě Kachní prsa D´Arancia, která nabízí pečená kachní prsa s dijonskou majonézou, rukolou a dresinkem z kandované pomerančové kůry.

Dáváte-li přednost zdravé a vyvážené stravě, doporučujeme řadu FIT CALORIES. Na složení menu i tentokrát dohlížela výživová poradkyně Iva Veselá, díky níž nabízené pokrmy odpovídají všem zásadám zdravého stravování a můžete si je dát, i když zrovna držíte dietu. Jste-li milovníky ryb, je právě pro vás připraven Arktický siven, tedy salát z lososovité ryby arktického sivena, jablek a řapíkatého celeru prokládaný okurkou a salátem little gem zabalený v rozpečené tortille. Celé alpské menu uzavírá Ořechový chléb s cizrnovou pastou, marinovanou červenou řepou, mungo výhonky, baby špenátem a balzamikovou redukcí. Úplnou novinkou u tohoto pokrmu je domácí ručně pečený chléb s ořechy přímo od francouzského pekaře Bageterie Boulevard.

šéf menu

„U nového menu, jež jsem pro Bageterii Boulevard připravil, jsem se držel hesla: V jednoduchosti je síla. Ta má současně dvojí rozměr. Jednak vás jídlo dokáže plnohodnotně zasytit, na druhé straně ale vyniká i jeho složení a příprava některých surovin. Chtěl jsem poukázat na to, že pokud zrovna nemáte čas zajít do restaurace, i v tomto typu podniku se dá najíst na vyšší úrovni. Věřím, že menu osloví i ty nejnáročnější konzumenty a bude oblíbené, tak jako tomu bylo u předešlých CHEF MENU“, vysvětluje Martin Kortus, šéfkuchař školy vaření Laboratorio v Praze.
Martin Kortus

Jméno Martin Kortus není ve světě gastronomie neznámé. Vystudoval francouzský kulinářský institut, dvacet let pracoval v restauracích v New Yorku a dnes je privátním kuchařem, gastronomickým poradcem, ale hlavně šéfkuchařem vyhlášené školy vaření Laboratorio. Zde vyučuje úplné začátečníky i udílí rady zkušeným kuchařům.


Zimní CHEF MENU je v nabídce Bageterie Boulevard od 5. 1. do 21. 3. 2017.


Více informací o menu naleznete na www.bb.cz







Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Alpské menu přímo z Laboratoře najdete v Bageterií Boulevard:

Alpské menu přímo z Laboratoře najdete v Bageterií Boulevard
Alpské menu přímo z Laboratoře najdete v Bageterií Boulevard
Alpské menu přímo z Laboratoře najdete v Bageterií Boulevard
Alpské menu přímo z Laboratoře najdete v Bageterií Boulevard
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !