Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Aňa Geislerová, Zdeněk Podhůrský i Diana Kobzanová se přišli podívat na Fashion Party

3. 12. 2007 | Úspěšní lidé
Mnoho známých tváří přilákala do klubu Daylong Fashion TV Party spojená s módní přehlídkou značky Guess.

Klub je umístěn v horním patře „českého Lafayette“, tedy nového nákupního centra Palladium, jehož otevření v minulém týdnu vzbudilo velkou pozornost. Na akci, kterou pořádala Fashion TV společně s časopisem Elle, dorazila například Diana Kobzanová, Zdeněk Podhůrský, Aňa Geislerová, Bára Kolářová či Jana Doleželová. Módu Guess předvedly modelky agentury Elite v čele s Klárou Medkovou a Kateřinou Smejkalovou.

Ačkoliv Fashion TV Party měla oficiální začátek ohlášen na 22. hodinu, už po půl desaté se před vchodem do klubu Daylong tísnily desítky zvědavých návštěvníků. Hudební program dostali na starosti rezidentní DJs Uwa a Lucaso a také populární holandský DJ Jaydee. Večer se však nesl především ve znamení špičkové módy společnosti Guess, která na party oslavila své 25. narozeniny. A na její přehlídku dorazily celebrity, kterým je móda velmi blízká.
Fashion party Fashion party














Přímo za módní ikonu je často označována Aňa Geislerová, která na akci přišla se svojí starší sestrou a na baru narazila na kamarádku, herečku Zuzanu Stivínovou. I v sobotu večer Aňa dokázala, že má vkus, a okouzlila půvabnými zlatými šaty se zelenou stuhou. Slušelo to i české vicemiss Báře Kolářové, která party strávila ve společnosti přítele snowboardisty, ale také modela známého například z kampaně společnosti Karma. Elegantní proužek zvolil pro Fashion TV Party Zdeněk Podhůrský, který přišel tentokrát v doprovodu kamaráda.

Hvězdou večera se však stala nová kolekce módní značky Guess. Z modelek na sebe nejvíc pozornosti přitáhly Kateřina Smejkalová, a to především v odvážném průhledném modelu, a také Klára Medková. Ta dorazila na party s maminkou, která však vypadala spíše jako její starší sestra. Stylově v oblečení Guess se na akci ukázala Jana Doleželová s přítelem, ovšem od práce si dala oddych a přehlídky se zúčastnila jen jako nadšená divačka.

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kroj