Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Andrea Verešová v seriálu Svatby v Benátkách

23. 07. 2014 | Televizní tipy
Andrea Verešová, která se objevuje v epizodní roli primáckého seriálu Svatby v Benátkách, se vrátila z filmového festivalu v Karlových Varech a hned se vrhla do práce. Bude mít vůbec čas na nějakou delší dovolenou? A jak se sžívá se svou seriálovou postavou?

Andrea Verešová hraje v seriálu Svatby v Benátkách úlohu novomanželky Mirky Vopičkové, která má štěstí v neštěstí. Díky tak trochu zkažené svatbě, při níž na ní hořely šaty, se dostane k zajímavé práci. „Na seriál se občas podívám, pokud mám čas, a těší mě, že ho sledují i někteří mí přátelé,“ říká Andrea Verešová.

Andrea Verešová v seriálu Svatby v BenátkáchStejně jako spousta dalších známých tváří si Andrea nemohla nechat ujít filmový festival v Karlových Varech. „Tentokrát jsme se ale rozhodli nebrat s sebou děti, nechali jsme je s babičkami, takže jsem pendlovala mezi festivalem a domovem. Vaneska měla narozeniny, tak jsem ještě pořádala velkou dětskou oslavu, ale všechno jsme zvládli. Vaneska si oslavu užila a já jsem dokonce stihla vidět na festivalu i pár filmů. Jakmile jsem se z něj ale vrátila, hned mě čekala další práce a natáčení seriálu, kam se pokaždé moc těším,“ říká modelka.

Co čeká Andreu Verešovou dál? „Mám před sebou ještě jednu velkou rodinnou oslavu, tentokrát pro manžela. Pak vyrazíme na týden všichni společně na dovolenou. Tentokrát bohužel jen na týden, protože pak budu natáčet jednu reklamu. Těšíme se, že si projdeme nějaký hrad nebo zámek, chtěli bychom se podívat třeba i do Českého Krumlova,“ líčí Andrea Verešová – jedna z postav seriálu Svatby v Benátkách.

Andrea Verešová alias Mirka Vopičková je jedna z postav seriálu Svatby v Benátkách


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nekoukám
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles