Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Aneta Langerová oznámila termíny podzimního turné

10. 08. 2007 | Kultura

Aneta Langerová oznámila termíny svého podzimního turné, v jehož průběhu zpěvačka s kapelou navštíví jedenáct českých měst. Pod názvem aneta tour 07 startuje 25. září v Brně a končí 25. října v pražské T-Mobile Areně. V listopadu pak následuje jeho slovenská část, která bude mít tři zastávky.


Anetu Langerovou na turné doprovodí kapela ve složení a.m.almela (el. kytara), Martin Ledvina (baskytara, el. a akus. kytara), Jakub Zitko (klávesy). Nově se pak publiku představí londýnský bubeník Jon Bennett, který má za sebou ve svých dvacetitřech letech spolupráci s producentskými esy jakými jsou Guy Chambers (mj. Robbie Williams, Kelis), Cenzo Townsend (mj. Kaiser Chiefs, Blur či Mark Flannery (mj. U2, Brian Adams). Novou tváři na turné bude i jazzová houslistka Anna Mlinariková, která bude zároveň zpívat doprovodné vokály. Další zajímavostí na turné Anety Langerpv= bude účast amerického DJe Sebastiena (live electronic), který na turné doplní sestavu kapely, Sebastien Richards je především producent, který spolupracoval v minulosti s Tori Amos či Davem Grohlem.


Aneta Langerová

Scénu připravují společně light designer Filip Bruthans (mj. light design skupiny Tata Boys, festival Colours of Ostrava) a video designeři Štěpánka Kefurtová a Dan Majober (mj. video design videoklipů Divokej Bill, Wohnout, Tři sestry). Společně s Anetou Langerovou připravili citlivě výpravnou scénu včetně designu koncertních světel a projekce. Ground support a světla zajišťuje firma T servis a zvukovou techniku zajišťuje firma Music Data.


V roli hostů se na turné Anety Langerové v Brně a Praze představí Nathalie Nordnes , třiadvacetiletá norská zpěvačka a klávesistka, jenž vystupuje v doprovodu čelisty. Dosud vydala dvě alba, její hudba je směsicí jazzu a silných melodických prvků, doma bývá přirovnávána k Norah Jones. Po celé turné pak před Anetou vystoupí pražská skupina Roe-Deer. Milým hostem Anety bude také nevidomý čtrnáctiletý Radim Vojtek, který s Anetou nazpíval Píseň pro Světlušku.


Anetin koncertní program bude především sestaven ze skladeb aktuálního alba DOTYK, které zazní všechny, nebude však chybět výběr písniček z debutu SPOUSTA ANDĚLŮ.


Podzimní turné uvádí singl PODZIM, který nasazujeme již první týden v srpnu na rádia. K písničce, jejíž autorkou je výhradně Aneta, vzniká animovaný videoklip, na kterém se podílí kreativní studio LIV DUCCI a ilustrátorka Zuzana Kiva, režie David Březina.


ANETA TOUR 2007

Brno 25.9. 2007
Zlín 27.9.2007
Opava 2.10. 2007
Olomouc 4.10. 2007
Hradec Králové 9.10. 2007
Liberec 11.10. 2007
Havlíčkův Brod 13.10. 2007
Chomutov 17.10. 2007
České Budějovice 19.10. 2007
Plzeň 23.10. 2007
Praha 25.10. 2007



Aktuální informace k turné naleznete na stránkách Anety Langerové.


Zdroj: www.sonybmg.cz

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
celkom mi jej piesne sedia
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice