Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Angry Birds Tajemství ztraceného pokladu a Angry Birds Návnada

22. 08. 2014 | Knižní tipy
Název knihy: Angry Birds Tajemství ztraceného pokladu
Autor: Tapani Bagge
Nakladatelství: CPress
Datum vydání: 30.7. 2014
Vázaná vazba s laminovaným potahem
Formát: 205x297 mm
Počet stran: 32
Cena: 112 Kč

Opravdová honba za pokladem! Žluťas nemůže uvěřit vlastnímu štěstí, když najde tajemnou mapku, která patřila prasečím pirátům. Doufá, že ho přivede k něčemu cennému, ale může jednat na vlastní pěst? Všude kolem číhá spousta nástrah a navíc Žluťase někdo tajně sleduje…

Přidejte se a vyřešte záhadu ztraceného pokladu spolu s Reptáky. Je na Kviklandu skutečně ukryt poklad? A kdo je z celého hejna nejlepší hledač pokladů? To všechno se dozvíte v novém napínavém dobrodružství!

Angry Birds Tajemství ztraceného pokladu a Angry Birds Návnada

Ukázka z knihy Angry Birds Tajemství ztraceného pokladu:


To ráno se Žluťas probudil, ještě než vyšlo slunce. Ve vzduchu viselo dobrodružství. A tak se vydal k pláži prozkoumat situaci. Silný vítr vytvářel na hladině moře zpěněné hřebeny vln. Žluťas pohlédl směrem k ústí jeskyně nad pláží a zpozoroval, že se tam cosi blýská.Co se to tam tolik třpytí? Musel to vypátrat.

Jakmile k jeskyni konečně doletěl, ukázalo se, že tím zářivým předmětem je prázdná plechovka.
Dosedl na písek, který pokrýval dno jeskyně. Takže z toho nakonec žádné dobrodružství
nekouká, uvědomil si zklamaně. Náhle se pod ním něco pohnulo. Leknutím vyskočil. Že by se v písku klikatil had? Kdepak! To nebyl had v písku, ale svitek tenké zažloutlé kůže. Až když ho rozprostřel, došlo mu, že objevil plánek.

Ten zobrazoval Kvikland. Žluťas na něm rozeznal laguny, zátoky, hory a řeky, které znal osobně. Vlevo dole někdo nakreslil truhlu s pokladem a od ní šipku ke křížku, který označoval místo
u bažinatého ramene Slaninové řeky. Pokladnici střežilo nelítostně vyhlížející zelené prase
s páskou přes oko a černým kloboukem ozdobeným lebkou se zkříženými hnáty. „To je přece mapa prasečího pirátského pokladu!“ zkoprněl Žluťas. Tímhle objevem se rozhodně musí pochlubit ostatním Reptákům. Copak na to asi řekne Rudohněv?


Název knihy: Angry Birds Návnada
Angry Birds NávnadaAutor: Rovio
Nakladatelství: CPress
Datum vydání: 6.8. 2014
Brožovaná lepená vazba
Formát: 167x225 mm
Počet stran: 56
Cena: 97 Kč

Znáte je z her do mobilních telefonů. Mohli jste puknout smíchy, když jste se seznámili s jejich příhodami. Nyní nadešel čas na nevšední zábavu. Nečekejte nic obyčejného – připravte se na největší vepřo-ptačí dobrodružství. Protože v tomto komiksu jsou Reptáci ještě rozzlobenější a rozjařenější než kdy dřív.


Knihy Angry Birds Tajemství ztraceného pokladu a Angry Birds Návnada koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Albatros Media.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !