Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ani ve snu!

3. 06. 2020 | Televizní tipy
Šestnáctiletá Laura žije ve velkoměstě se svými fantaziemi a lyrickými představami i nadějí, že parkurem a fyzickou hbitostí lze betonovou uzavřenost velkoměstského sídliště překonat. A vlastně to svou paličatostí a představami dokáže! Televizní premiéra koprodukčního snímku ČT Ani ve snu!

Ve filmu Ani ve snu! hrají: B. Štikarová, K. Melíšková, J. Vondráček, I. Martinka, T. Rychtera, A. Mišík a parkouristé ze skupiny In Motion. Scénář E. Tobiáš. Kamera T. Sysel. Režie P. Oukropec  (Premiéra)

Film Ani ve snu! vyniká svou autenticitou, citem pro výběr neotřelých prostředí, atmosférou města a prací s mladými neherci. Odehrává se v prostředí parkouristů – v partě mladých lidí, kteří se Ani ve snusnaží posunovat hranice vlastního těla a fyzických schopností v současném industriálním světě. Jejich životní styl, schopnost lezení, skákání a překonávání objektů jim přináší svobodu. Parkouristé zdokonalují tréninkem svůj pohyb a připravují se tak na možné extrémní životní situace. Mezi sebou nesoutěží, při trénincích se vzájemně jistí a spolupracují i na společných choreografiích.

Parkour, který je životním stylem převážně kluků, je pro teenagery synonymem nezávislosti. Letní příběh Laury se odehrává právě v této komunitě mladých lidí. Vizuálně působivá salta, skoky a přemety tvoří kulisu paralelního příběhu teenagerů, kteří se parkour učí a každý k jeho filozofii přistupuje trochu jinak. Laura ho vnímá jako novou životní cestu, pro jejího partnera Lukyho znamená spíše způsob, jak na sebe upozornit. Tím, že Luky riskuje, se navíc myšlence parkouru zpronevěří a Laura nalezne cestu z uzavřeného světa naivních představ.

Film Ani ve snu! můžete sledovat 3. 6. 2020 od 21,15 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ani ve snu!:

Ani ve snu!
Ani ve snu!
Ani ve snu!
Ani ve snu!
Ani ve snu!
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !