Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Animované dobrodružství Justin: Jak se stát rytířem

21. 09. 2013 | Filmové novinky
Vtipy nabité animované dobrodružství o Justinovi, který měl svůj velký sen. Dnes se kluci chtějí stát slavným muzikantem nebo Jágrem, ale Justin je ze středověku a chce se stát rytířem. Táta by z něj měl radši právníka a tak se Justin potají vyplíží z domu a vydá se za dobrodružstvím. Na cestě potká odvážnou a stejně tak krásnou dívku Taliu, velmi potrhlého kouzelníka nebo krokodýla Gustava, který se pro změnu rozhodl být drakem. A hned u svého prvního rytířského úkolu se Justin docela zapotí, protože zachránit království, to není úplně učebnicová brnkačka na rozcvičení.

O filmu Justin: Jak se stát rytířem:


Film Justin: Jak se stát rytířem vznikl v produkci Antonia Banderase, jenž namluvil i postavu nasvaleného samolibého hezouna, a pobaví se u něj stejně kluci a holky jako jejich rodiče. Justin je středověký chlapec z dobré rodiny a v království, kde žije, panuje zákon a pořádek. Osvícená královna zde zavedla spolu se svým kancléřem, Justinovým otcem, nekonečné množství předpisů a hlavním náboženstvím je byrokracie. Na věci, které se dříve řešily mečem a soubojem, je tu po ruce vyhláška či nařízení a rytíři byli z království vykázáni.

Animované dobrodružství Justin: Jak se stát rytířemOtec naplánoval Justinovi výnosnou kariéru právníka, ale Justin má úplně jiný sen: stát se rytířem. Vždyť jeho děda byl jedním z nejslavnějších a nejudatnějších. Rozhodne se odejít z domova a vydává se za dobrodružstvím, na jehož konci vidí brnění, meč a věčnou slávu. Potkává odvážnou a prostořekou dívku Taliu, zmateného kouzelníka a především starého šermíře a dvojici mnichů, kteří začnou Justina ve starobylém klášteře opravdu cvičit na opravdického rytíře.

Představa Justina jako chrabrého rytíře začíná být jen o malou trochu pravděpodobnější, když se objeví opravdová výzva. Do království se vrací Sir Heraclio, kdysi vyhnaný rytíř, se svou armádou a s touhou se pomstít a nasadit si korunu. A protože rytíři byli ve jménu pořádku vyhnáni, pochlapit se musí alespoň učedník…Justin.

S chytrou a statečnou dívkou Taliou, která se Justinovi tak nějak asi začíná líbit, a s kouzelníkem, který umí do pěti počítat, ale dál už ne, stojí Justin před svým prvním velkým úkolem. Zachránit království. Naštěstí je tu ještě krokodýl Gustav. Ačkoliv starý krokodýl má být moudrý a rozvážný, Gustav má stejně jako Justin svůj sen: Chce být drakem. A mít na své straně draka a jeho leteckou podporu se může hodit.

Film Justin: Jak se stát rytířem má půdorys velkého rytířského dobrodružství, jeho děj je ale zaplněný spoustou legračních postav a ještě větším množstvím vtipů a gagů. Režisér si navíc práci na Justinovi užil a zakomponoval do něj narážky a odkazy na svoje oblíbené filmy jako je Indiana Jones, Superman, Highlander nebo Krokodýl Dundee.

Premiéra filmu Justin: Jak se stát rytířem byla 12.9. 2013

Zdroj, foto: Bontonfilm

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tak takhle "pohádka" nás hluboce zklamala Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
určitě se bude na co koukatSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles