Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Anketa Týtý 2010 bude vyhlášena již v dubnu!

12. 03. 2011 | Televizní tipy

Populární anketa TýTý Týdeníku Televize vstupuje v roce 2011 do svého 20. ročníku. Za tu dobu si získala nejen mnoho příznivců mezi hlasujícími čtenáři, ale také mezi diváky. To ostatně potvrzuje fakt, že poslední finálový večer TýTý sledovalo přes 1,5 milionu diváků.


Výsledky TýTý 2010 se dozvíte v našem článku:
TýTý 2010 - Večer plný překvapení


Již nyní pro Vás máme nominace ankety Týtý 2010:

Letošní nominace ankety TýTý odtajněny!


A stejně jako v minulých ročnících ankety TýTý máte šanci aktivně se zúčastnit hlasování v anketě TýTý 2010 a vyhrát některou z hodnotných cen. Sečtení všech vašich poslaných hlasů určí pět nejoblíbenějších v každé z devíti kategorií ankety TýTý, pro které budete moci hlasovat ještě jednou v březnu. Finálový večer TýTý 2010 vysílá Česká televize 2. dubna 2011 z Divadla na Vinohradech.


logoUvidíte, kdo vyhrál jednotlivé kategorie ankety TýTý 2010, kdo se stane absolutním vítězem, kdo Objevem roku (o tom rozhodnete SMS hlasováním během přímého přenosu) a kdo vstoupil do Dvorany slávy, o čemž rozhodne odborná porota.


Jak hlasovat

do ankety TýTý 2010:


V anketě TýTý 2010 lze hlasovat 3 způsoby:


1. Hlasování do ankety TýTý formou SMS
Ve tvaru: TT mezera ČÍSLO KATEGORIE mezera JMÉNO mezera PŘÍJMENÍ nebo NÁZEV POŘADU (např. TT 1 Jan Novak) posílejte na číslo 906 15 09. Cena SMS je 9 Kč vč. DPH. Do jedné SMS vyberte jen 1 osobnost či 1 pořad. Počet zaslaných SMS z jednoho telefonního čísla je 30. SMS posílejte bez diakritiky. SMS posílejte do 6. 3. 2011 do 24.00 hod.


2. Hlasování do ankety TýTý na korespondenčním lístku
Vyplněný hlasovací kupon nalepte na korespondenční lístek a zašlete na adresu: Schober Group CZ, Anketa TýTý, Domažlická 3, 130 90 Praha 3 do 4. 3. 2011. Uveďte hůlkovým písmem své jméno, adresu a telefonní číslo. Hlasovací kupony najdete v těchto časopisech: Týdeník Televize, TV Revue, TV Plus, TV Max, Žena a život, Claudia, Tina, Chvilka pro tebe.


3. Hlasování do ankety TýTý na stránkách TýTý 2010
Hlasovací formulář pro anketu TýTý 2010 najdete na stránkách TýTý.cz


Názvy kategorií a tvary SMS anety TýTý 2010


logo1. Osobnost televizního zpravodajství TT 1 MEZERA jméno
2. Osobnost televizní publicistiky TT 2 MEZERA jméno
3. Osobnost televizní zábavy TT 3 MEZERA jméno
4. Herec TT 4 MEZERA jméno
5. Herečka TT 5 MEZERA jméno
6. Zpěvák TT 6 MEZERA jméno
7. Zpěvačka TT 7 MEZERA jméno
8. Pořad roku TT 8 MEZERA název pořadu
9. Seriál roku TT 9 MEZERA název seriálu 


Pravidla ankety TýTý 2010:


TýTý 2010 = Hlasování ve 2 kolech
V 1. kole
(nominačním), které probíhá od 7. 2. do 6. 3. 2011, se nominuje v tisku pomocí SMS (do 6. 3. do 24.00) ve tvaru: TT mezera ČÍSLO KATEGORIE mezera JMÉNO mezera PŘÍJMENÍ nebo NÁZEV POŘADU (např. TT 1 Jan Novak), kdy počet SMS z jednoho čísla je omezen na 30, a na kuponech nalepených na korespondenčních lístcích (nejzazší je razítko ze dne 4. 3. 2011) které jsou uveřejněny v 8 časopisech vydavatelství BAUER MEDIA v.o.s. Jedná se o Týdeník Televize, TV Revue, TV Plus, TV Max, Claudia, Chvilka pro tebe, Tina, Žena a život.


Internetové hlasování ankety TýTý bude probíhat na adrese TýTý.cz. Hlasování bude omezeno na e-mailovou adresu. Z jedné e-mailové adresy bude možné hlasovat pouze jednou. Tato adresa musí být funkční, jedině tak bude možné hlasy započítat. Hlasující přes internet nebudou zařazeni do slosování o věcné ceny v žádném z kol.


Dle vlastního uvážení mohou v této hlasovací fázi jednotlivé televize vybízet své diváky k posílání nominací pro své pořady či své tváře formou SMS ve tvaru... (viz bod 2 Názvy a čísla kategorií...) na telefonním čísle 906 15 09. Při výzvě na SMS hlasování je třeba uvést tyto údaje:
Cena SMS je 9 Kč vč. DPH. BAUER MEDIA v.o.s., Viktora Huga 6, 150 00 Praha 5. Kontakt: sms@bauermedia.cz nebo infolinka: +420 257 32 32 51.
Česká televize využije služeb poskytovatele Erika a. s.


Tuto výzvu pro SMS hlasování je možné doplnit ještě informací: "Více na TýTý.cz" nebo "Více v Týdeníku Televize." Sečtením všech hlasů (ze SMS, z korespondenčních lístků a z webů) se určí pět nejoblíbenějších z každé kategorie, pro které se hlasuje ještě jednou od poloviny března.


V březnu 2011 začíná tzv. 2. kolo finálové, které probíhá od 21. 3. 00.00 hod do 1. 4. 24.00 hod. Hlasuje se formou SMS na telefonním čísle 906 15 09. Při výzvě na SMS hlasování je třeba uvést tyto údaje: Cena SMS je 9 Kč vč. DPH. BAUER MEDIA v.o.s., Viktora Huga 6, 150 00 Praha 5. Kontakt: sms@bauermedia.cz nebo infolinka: +420 257 32 32 51. Tuto výzvu pro SMS hlasování je možné doplnit ještě informací: "Více na TýTý.cz" nebo "Více v Týdeníku Televize."


V této fázi se hlasuje pouze pro 5 nominovaných v každé kategorii, kteří v prvním kole dostali nejvíce hlasů. Počet SMS z jednoho telefonního čísla je omezen na 30 a z jedné emailové adresy je možno poslat na web pouze 1 hlas. Hlasy z 1. nominačního a 2. finálového kola hlasování se nominovaným nesčítají!


Čtyři z hlasujících čtenářů, kteří se zúčastní hlasování v termínu od 7. 2. do 6. 3. resp. 4. 3. 2011 (platí pro korespondenční lístky) mají možnost vyhrát jednu ze zajímavých cen. Vyplněním hlasovacího kuponu hlasující zároveň vyjadřuje souhlas s pravidly ankety a s tímto herním řádem a přistupuje k nim. Odesláním hlasovacího kuponu hlasující dává svůj souhlas s použitím jeho osobních údajů za účelem identifikace hlasujícího, jeho zapojení do soutěže a případné předání výhry.


Dvorana slávy
Osobnost do Dvorany slávy nominují zástupci Týdeníku Televize, TV Revue, TV Plus a TV Max a zástupci z každé televizní stanice. Toto ocenění by mělo být jakýmsi "poděkováním" za celoživotní práci v oblasti televizní tvorby. Může se jednat o osobnost na veřejnosti populární, ale kandidátem může být i osoba, jejíž tvář není mediálně známá.


Objev roku
Kandidáta do kategorie Objev roku nominují pouze zástupci televizních stanic podle tohoto pravidla:

Specifikace pro kategorii OBJEV ROKU
Každá z televizí může jmenovat pouze jedinou osobnost - jedno jméno. Měla by to být osobnost, která v roce 2010 POPRVÉ! vstoupila na televizní obrazovku nebo taková, která v roce 2010 výrazně zaujala v oblasti televizní tvorby.


Výjimku lze učinit pouze v případě, že by se zcela nově objevily v jediném projektu dvě osobnosti a jejich televizní projev navzájem souvisel. Zde máme na mysli například moderátorské dvojice. V takovém případě by objevem roku byla celá tato dvojice. O vítězi kategorie Objev roku rozhodnou diváci hlasováním formou SMS v průběhu přímého přenosu finálového večera dne 2. 4. 2011 na ČT 1.


Absolutní vítěz ankety Týtý 2010
Je to ten, který získá v průběhu hlasování ve 2. kole, tzv. finálovém, nejvíce hlasů, a to sečtením hlasů z tisku, webů i z televizí.


Slavnostní finálový večer ankety Týtý 2010


Slavnostní večer TýTý 2010 vysílá Česká televize 2. dubna 2011 z Divadla na Vinohradech. Během finálového večera se diváci dozví, kdo zvítězil v každé z devíti kategorií, kdo se stane absolutním vítězem, kdo Objevem roku (O tom rozhodne SMS hlasování v rámci přímého přenosu. Počet SMS z jednoho telefonního čísla je omezen na 30!!!.) a kdo vstoupí do Dvorany slávy, o čemž rozhodla odborná porota. Stejně tak bude zveřejněno jméno šťastného čtenáře, který vyhraje osobní automobil.


O tom, kdo v jednotlivých kategoriích ankety

TýTý 2010 zvítězil, se dozvědí diváci 2. dubna 2011


Výsledky TýTý 2010 se dozvíte v našem článku:
TýTý 2010 - Večer plný překvapení


Zdroj: Televize.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !