Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ano, šéfe 16.7. 2015

16. 07. 2015 | Televizní tipy
Nekompromisní šéf a autor mnoha populárních výroků Zdeněk Pohlreich se vrací ve svém pořadu Ano, šéfe s datem 16.7. 2015 – a je jisté, že o zábavu, vzruch a poučení nebude nouze ani tentokrát. Zárukou je originální humor a osobitý přístup Zdeňka, který se při střetu s realitou v obyčejných, ale i lepších restauracích a hospodách projeví opět velmi svérázným způsobem. Kdyby měl vlasy, kdoví, jak by to dopadlo...

Ano, šéfe – 16.7. 2015:


Tentokrát se vypravíme na Šumavu do zámku Kněžice, jehož majiteli jsou paní Jette Boel a její manžel Niels Brochner (honoraer konsul Danmark). Manžel paní Jette si Českou republiku oblíbil, a tak tu koupil chátrající zámek, ve kterém byl původně dlouhá léta dům pro seniory. Celý zámek přestavěl a udělal z něj luxusní ubytování s restaurací. Zámek leží v překrásném prostředí, přímo na turistické značce. Koncept, který manželé sledovali, byl od začátku zaměřený pouze na dánskou klientelu.

Ano, šéfe 16.7. 2015Do zámečku jezdí skupiny Dánů, ať už na pracovní konference, nebo jen tak kvůli odpočinku. Je tu pro ně připraven kompletní servis, a když chce jet skupina na výlet, je následována karavanem s kuchařem a personálem, který je připraven na jakémkoli místě připravit barbeque a obskakovat hosty. Majitelé nalévají do hostů panáky už u oběda.

Pokud zámek nemá klientelu, je zavřený. Po prvním roce, kdy vše vypadalo růžově, se ale situace začala měnit, dánských klientů ubylo a majitelé si najednou vzpomněli, že by možná bylo dobré, kdyby tak neopomíjeli Čechy, a začali se snažit rozšířit záběr i sem. Jenže na zámku nemají téměř žádné menu (jen pár baget, omelet a dvoje těstoviny), takže moc není z čeho vybírat.

Výdělky zámku jdou od deseti k pěti, a pokud se situaci nezlepší, majitel hodlá zámek prodat. To by ale byla katastrofa pro zaměstnance, kteří si práce na zámku váží a jsou rádi, že jsou v hezkém prostředí. Majitelé by potřebovali vytvořit úplně nové menu a poradit, jak by měli rozběhnout zámeckou restauraci i pro návštěvníky, kteří se na zámku nehodlají ubytovat.

Podaří se Zdeňku Pohlreichovi přesvědčit majitelem, že jejich živnost může za změněných podmínek fungovat i bez Dánů? Připomeňme si dnes večer v repríze další díl populárního pořadu Ano, šéfe!

Nenechte si 16.7. 2015 ujít reprízu dalšího dílu oblíbené gastronomické show Ano, šéfe! od 20:15 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ano, šéfe 16.7. 2015:

Ano, šéfe 16.7. 2015
Ano, šéfe 16.7. 2015
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka