Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 17.12. 2017
Dnes má svátek Daniel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Ano šéfe 21.5. 2015

21. 05. 2015 | Televizní tipy
Nekompromisní šéf a autor mnoha populárních výroků Zdeněk Pohlreich se vrací ve svém pořadu Ano, šéfe s datem 21.5. 2015 – a je jisté, že o zábavu, vzruch a poučení nebude nouze ani tentokrát. Zárukou je originální humor a osobitý přístup Zdeňka, který se při střetu s realitou v obyčejných, ale i lepších restauracích a hospodách projeví opět velmi svérázným způsobem. Kdyby měl vlasy, kdoví, jak by to dopadlo...

Ano, šéfe – 21.5. 2015:


Pan Tomáš Hrazděra už před lety koupil dům v Praze 8 a přestavěl ho na prostornou restauraci s kulečníky, hernou a automaty. Jenže oč více lidí sem chodí hrát biliár a automaty, o to méně se jich sem k majitelově lítosti a škodě chodí najíst, takže podnik zvlášť večer zeje prázdnotou. A to je právě důvod, proč pan Tomáš zašel za Zdeňkem Pohlreichem, aby mu poradil jak dál, lukrativněji a lépe.

Ano šéfe 21.5. 2015Po strategickém rozboru sídla restaurace a bližším „ohledání místa činu“ není praktický důvod, aby restaurace neprosperovala. Blue Point, který je kousek od stanice metra Palmovka v Zenklově ulici, má potenciál a málo konkurence v okolí. Jenže návštěvníci ani nevědí, že se tady mohou najíst. A pokud už restauraci objeví, může je hned u vstupu odradit několik věcí. Podnik nepůsobí stylově ani příliš přátelsky, navíc má potíže se vzduchotechnikou. Je tu hned zakouřeno a linou se tu všeliké pachy včetně čisticích prostředků.

Nekuřáci mohou stolovat v salonku, ten je ale natolik rozlehlý a neosobní, že rozhodně nevyzývá k příjemnému posezení. To, co našel Zdeněk Pohlreich, v něm budilo touhu po útěku. Hygiena v Blue Pointu totiž hraničila s obecným ohrožením.

Komunikativní a přespříliš kreativní majitel se přitom snaží. Nezvládá ale personál, který ho v minulosti okrádal. Zdeněk Pohlreich už opět za stolem třímá jídelní lístek s 90 položkami v podobě knihy s nevábnými fotkami místo přehlednějšího, stručnějšího a sezonně obměňovaného menu. Pan Hrazděra je pyšný na svoji kuchyni, jeho nadšení ale šéf nesdílí. Ve všední den se prodá maximálně deset jídel, číslo by ale potřebovali zpětinásobit.

Majitel svůj podnik, který má 68 míst, vidí růžovými brýlemi a některé věci přestal vnímat vůbec. A právě ty volají po nápravě a větší kontrole. Pan Hrazděra se také považuje za znalce vín, na svůj sklep je patřičně pyšný. Zdeněk Pohlreich tedy pozval do Blue Pointu someliérku, aby zhodnotila, jaká je pravda. Jak to celé dopadlo? Uvidíte dnes večer v repríze oblíbeného pořadu Ano, šéfe! na Primě.

Nenechte si 21.5. 2015 ujít reprízu dalšího dílu oblíbené  gastronomické show Ano, šéfe! od 22:35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ano šéfe 21.5. 2015:

Ano šéfe 21.5. 2015
Ano šéfe 21.5. 2015
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !