Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Kdy se slaví Halloween v roce 2017?Kdy se slaví Halloween v roce 2017? Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.10. 2017
Dnes má svátek Vendelín
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Ano šéfe 23.6. 2015

23. 06. 2015 | Televizní tipy
Nekompromisní šéf a autor mnoha populárních výroků Zdeněk Pohlreich se vrací ve svém pořadu Ano, šéfe s datem 23.6. 2015 – a je jisté, že o zábavu, vzruch a poučení nebude nouze ani tentokrát. Zárukou je originální humor a osobitý přístup Zdeňka, který se při střetu s realitou v obyčejných, ale i lepších restauracích a hospodách projeví opět velmi svérázným způsobem. Kdyby měl vlasy, kdoví, jak by to dopadlo...

Ano, šéfe – 23.6. 2015:


Majitelem restaurace U Hrabalů v České Lípě je pan František Hrabal. Dům, ve kterém se restaurace nachází, před lety koupil a vlastními silami zrekonstruoval. Pan Hrabal je elektrikář a původně plánoval, že objekt po rekonstrukci pronajme. Nicméně žádný z nájemců nesplňoval představy pana majitele o tom, jak by jeho restaurace měla fungovat.

Ano šéfe 23.6. 2015Vadilo mu to natolik, že nájemce vypověděl a rozhodl se, že se do provozování restaurace pustí sám. Do rekonstrukce již investoval téměř veškeré své úspory, restaurace si však na sebe nevydělá a pan František neví jak dál. Proto se rozhodl požádat o pomoc odborníka na slovo vzatého – Zdeňka Pohlreicha...

Podnik je rozdělen na dvě navzájem propojené části – restauraci a kavárnu. Kavárna nemá z hygienických důvodů vlastní výrobnu, proto se zákusky a dorty dovážejí. Pyšní se ale místní zmrzlinou – ta je však z prášku, pouze jemně dochucená tajnou přísadou pana majitele. Personál podniku není příliš početný.

Majitel je zároveň provozním, mezi hosty v restauraci však nechodí. V kuchyni se střídají dva kuchaři – služebně starší Jindra a mladší Milan. Jako pomocná síla funguje veselý a pracovitý Vietnamec Tony.

K ruce je kuchaři jeden učeň. Na place jsou vždy číšník, servírka a učnice. K restauraci patří i vinárna, která je však v současné době otevřená pouze na objednané akce.

Na objektu není název restaurace, protože majitel si zatím netroufá spojovat své jméno s provozovnou. Sledujme tedy snahu pana Františka Hrabala o to, aby se jeho podnik stal vyhlášenou restaurací. Jaké nápady a doporučení přinese nekompromisní a přísný „dočasný šéf“ Zdeněk Pohlreich? Připomeňme si dnes večer v repríze další díl populárního pořadu Ano, šéfe!

Nenechte si 26.6. 2015 ujít reprízu dalšího dílu oblíbené  gastronomické show Ano, šéfe! od 22:20 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ano šéfe 23.6. 2015:

Ano šéfe 23.6. 2015
Ano šéfe 23.6. 2015
Ano šéfe 23.6. 2015
Ano šéfe 23.6. 2015
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !