Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Kdy se slaví Halloween v roce 2017?Kdy se slaví Halloween v roce 2017? Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.10. 2017
Dnes má svátek Michaela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Ano, šéfe 23.7. 2014

23. 07. 2014 | Televizní tipy
Nekompromisní šéf a autor mnoha populárních výroků Zdeněk Pohlreich se vrací ve svém pořadu Ano, šéfe s datem 23.7. 2014 –– a je jisté, že o zábavu, vzruch a poučení nebude nouze ani tentokrát. Zárukou je originální humor a osobitý přístup Zdeňka, který se při střetu s realitou v obyčejných, ale i lepších restauracích a hospodách projeví opět velmi svérázným způsobem. Kdyby měl vlasy, kdoví, jak by to dopadlo...

Ano, šéfe – 23.7. 2014:


Šlendrián v kuchyni je totiž jedna z mála věcí, které opravdu bytostně nesnáší, a rozhodně se nebojí dát to náležitě najevo. Umí ale ukázat i svou vlídnou tvář a tam, kde se snaží, dokáže výraznou proměnu ocenit. Nenechte si proto ujít reprízu dalšího dílu páté řady úspěšného pořadu Ano, šéfe s datem 23.7. 2014!

Ano šéfe 23.7. 2014Na rozlehlém náměstí v Moravské Třebové není ani jedna restaurace – ty se nacházejí skryty kdesi v útrobách starých uliček. Jednou z nich je i Excalibur, kde jako by se zastavil čas kdesi v bájném středověku českého kapitalismu...

Restaurace Excalibur, jak je patrno podle názvu, vychází z legendy o králi Artušovi a bájném meči Excalibur. Interiér je stylizován do středověké krčmy, v krbu plápolá oheň, pod barem z kašírované skály prýští pramen a mezi tím vším bloumá majitel Josef Sýs.

Realita je ale neúprosná – lidé sem nechodí. Kvalita jídel a jejich prezentace je mírně řečeno mimo mísu a v kuchyni vládne mocný démon alkoholu. Spolu s provozní slepotou majitele má podnik namířeno ke krachu během několika mála měsíců. A proto sem jako bájného rytíře-zachránce povolali Zdeňka Pohlreicha...

Poté, co se Zdeněk prokouše přes bizarní názvy jídel jako “Dech mrtvé milenky” nebo “Leklá ryba”, pustí se do boje. Neúprosně odkrývá dětinskost celého konceptu, staví majitele před holá fakta a zdůrazňuje, že pokud se při podnikání neoprostí od osobních vazeb, čeká ho potupný krach.

Neboť zaměstnancům na jeho podniku zdaleka nezáleží tak, jak si on myslí. Ale je tu i jiný problém, který ničí pomalu každou druhou restauraci – kuchařův alkoholismus. Podařilo se Zdeňkovi zachránit tuto téměř zkrachovalou existenci? Uvidíte dnes 23.7. 2014 od 20:15 na Primě!

Nenechte si 23.7. 2014 ujít reprízu dalšího dílu oblíbené gastronomické show
Ano, šéfe! od 20:15 na Primě.

Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ano, šéfe 23.7. 2014:

Ano, šéfe 23.7. 2014
Ano, šéfe 23.7. 2014
Ano, šéfe 23.7. 2014
Ano, šéfe 23.7. 2014
Ano, šéfe 23.7. 2014
Ano, šéfe 23.7. 2014
Ano, šéfe 23.7. 2014
Ano, šéfe 23.7. 2014
Ano, šéfe 23.7. 2014
Ano, šéfe 23.7. 2014
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky