Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Kdy se slaví Halloween v roce 2017?Kdy se slaví Halloween v roce 2017? Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.10. 2017
Dnes má svátek Lukáš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Ano šéfe 24.2. 2015

24. 02. 2015 | Televizní tipy
Nekompromisní šéf a autor mnoha populárních výroků Zdeněk Pohlreich se vrací ve svém pořadu Ano, šéfe s datem 24.2. 2015 – a je jisté, že o zábavu, vzruch a poučení nebude nouze ani tentokrát. Zárukou je originální humor a osobitý přístup Zdeňka, který se při střetu s realitou v obyčejných, ale i lepších restauracích a hospodách projeví opět velmi svérázným způsobem. Kdyby měl vlasy, kdoví, jak by to dopadlo...

Ano, šéfe – 24.2. 2015:


Jevíčko, malé město ležící v oblasti nazývané Malá Haná, se může pochlubit čtvercovým náměstím, ze kterého vybíhají cesty do čtyř světových stran. Jednou z těchto cest je i Kostelní ulice, ve které najdeme hotel U Apoštola. Ten má od loňského října v pronájmu paní Yveta Žižková. Hotel ani restaurace nevydělávají a Yveta provoz podniku dotuje. Nechce se však ještě vzdávat, a proto poprosila o pomoc Zdeňka Pohlreicha.

Ano šéfe 24.2. 2015Paní Yveta není vyučená v oboru, ale v pohostinství pracuje už od svých patnácti let. Začínala jako brigádnice v kuchyni, poté působila střídavě jako servírka nebo kuchařka. V hotelu U Apoštola byla dříve zaměstnána jako kuchařka, a když se naskytla příležitost si hotel s restaurací pronajmout, zdálo se jí to jako dobrá příležitost. O celý chod podniku se Yveta stará sama. Nakupuje, dělá objednávky a také vaří.

Pomáhá jí i syn, který zde pracuje jako číšník. V kuchyni je malý, ryze ženský kolektiv. V současné době vaří na jedné směně kuchařka Markéta a na druhé Yveta sama. „Děvčata“ v kuchyni mají zajímavé oblečení...

Na jídelním lístku najdeme zhruba 30 jídel, 6 salátů a 5 druhů topinek. Mezi největší „pecky“ v jídelním lístku patří obložený guláš – což je guláš obložený bramboráčky a „věž“ – bramborák, kuřecí maso, vepřové maso a navrch opět bramborák. Yveta někdy k některým jídlům podle nálady přidává překvapení. Za největší konkurenci považuje hotel Morava na náměstí.

Yveta se potýká s několika problémy. Tím největším je podle ní nedostatek místních hostů. Ti sem prý nechodí hlavně kvůli tomu, že minulý provozovatel nevařil dobře a zkazil podniku jméno. I přes změny, které doposud udělala, se jí nepodařilo vnímání restaurace zlepšit. Také si neví rady s kuchyní. Ráda by se od Zdeňka Pohlreicha dozvěděla, co by měla ještě změnit, aby strávníky přilákala. Uvidíme, co jí náš šéf poradil a zda se podařilo restauraci zaplnit...

Nenechte si 24.2. 2015 ujít reprízu dalšího dílu oblíbené  gastronomické show Ano, šéfe! od 22:25 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ano šéfe 24.2. 2015:

Ano šéfe 24.2. 2015
Ano šéfe 24.2. 2015
Ano šéfe 24.2. 2015
Ano šéfe 24.2. 2015
Ano šéfe 24.2. 2015
Ano šéfe 24.2. 2015
Ano šéfe 24.2. 2015
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky