Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 13.12. 2017
Dnes má svátek Lucie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Ano šéfe 26.2. 2015

26. 02. 2015 | Televizní tipy
Nekompromisní šéf a autor mnoha populárních výroků Zdeněk Pohlreich se vrací ve svém pořadu Ano, šéfe s datem 26.2. 2015 – a je jisté, že o zábavu, vzruch a poučení nebude nouze ani tentokrát. Zárukou je originální humor a osobitý přístup Zdeňka, který se při střetu s realitou v obyčejných, ale i lepších restauracích a hospodách projeví opět velmi svérázným způsobem. Kdyby měl vlasy, kdoví, jak by to dopadlo...

Ano, šéfe – 26.2. 2015:


Restaurace U Tlustých je umístěna v atraktivní lokalitě Lednicko-Valtického areálu, přímo na hlavní cestě u Lednického zámku. Je součástí rodinného domu a celý objekt, včetně přilehlého květinářství, patří rodině Tlustých od nepaměti. Andrej Tlustý nemá provozní problémy, nepotřebuje pomoci s návštěvností. Je to dobrodruh a „všeuměl“, mající zkušenosti se stavbou dřevěných domů v USA, provozoval také produkční firmu, která zajišťovala turné Kabátů.

Ano šéfe 26.2. 2015V současnosti má firmu, která „vyrábí“ ručně nakládané sýry. Sýry nejsou jejich vlastní výroby, jen je sami naloží a poté rozváží po celé republice. V restauraci jsou dva kuchaři – jeden z nich, Jan, dokonce pracoval v hotelu Marriot se Zdeňkem Pohlreichem. Podnik se dá charakterizovat jako středně velký, uprostřed je zastřešené dětské „hřiště“. Díky turisticky atraktivní lokalitě prosperují, ale představa Andreje Tlustého je přetvořit tuto restauraci v luxusní podnik, který by vydělal stejné množství peněz při menším počtu jídel.

Sám nemá konkrétní ideu, jak to má doopravdy vypadat v kuchyni a na place, ale určitě prý pozná, kdy „to bude ono“. Majitelé chtějí změnit skladbu jídel, jejich prezentaci, servis – zkrátka celý chod podniku. Od Zdeňka Pohlreicha tak očekávají, že jim pomůže najet právě na tento koncept. A to je velká výzva pro svérázného šéfa, který se jistě s chutí a vervou sobě vlastní pustí do práce. To vše uvidíte dnes večer 26.2. 2015 v repríze na Primě.

Nenechte si 26.2. 2015 ujít reprízu dalšího dílu oblíbené  gastronomické show Ano, šéfe! od 22:35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ano šéfe 26.2. 2015:

Ano šéfe 26.2. 2015
Ano šéfe 26.2. 2015
Ano šéfe 26.2. 2015
Ano šéfe 26.2. 2015
Ano šéfe 26.2. 2015
Ano šéfe 26.2. 2015
Ano šéfe 26.2. 2015
Ano šéfe 26.2. 2015
Ano šéfe 26.2. 2015
Ano šéfe 26.2. 2015
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !