Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ano, šéfe 28.10. 2014

28. 10. 2014 | Televizní tipy
Nekompromisní šéf a autor mnoha populárních výroků Zdeněk Pohlreich se vrací ve svém pořadu Ano, šéfe s datem 28.10. 2014 a je jisté, že o zábavu, vzruch a poučení nebude nouze ani tentokrát. Zárukou je originální humor a osobitý přístup Zdeňka, který se při střetu s realitou v obyčejných, ale i lepších restauracích a hospodách projeví opět velmi svérázným způsobem. Kdyby měl vlasy, kdoví, jak by to dopadlo...

Ano, šéfe – 28.10. 2014:


Paní Zuzana si před dvěma a půl lety s manželem Jiřím otevřela v Hořesedlech restauraci – penzion „U pavouka“. Původně stál na místě neopravený dům, který manželé celý zrekonstruovali a upravili do konečné podoby podle svého vkusu. Zuzana je perfekcionistka, kuchaři nedovolí dělat nic z prášku, dokonce i knedlíky dělají čerstvé a bramborová kaše z brambor je v jejich restauraci samozřejmostí. Rádi by konkurovali vyhlášené zájezdní krušovické restauraci U lípy.

Ano, šéfe 28.10. 2014Restaurace prosperovala dobře zhruba první rok, pak šla ale prudce dolů. Majitelka to připisuje tomu, že se do restaurace začali stahovat místní, přestože se tomu už od začátku chtěla vyhnout. Pro mladé proto nechala udělat zvláštní místnost: „hernu“ s kulečníkem, šipkami atd. a pro starší „štamgasty“ zase oddělenou formanku. Jenže mladí prý ve své místnosti nezůstávají, rychle tam zalezou, jen když přijde ona, protože se jí všichni bojí. Prostředí restaurace tak trpí, je méně „restaurační“ a více „hospodské“.

Zuzanin manžel je nesmírně hodný člověk. Personálu vše odpustí, a i když mu tam kradli, nevěřil tomu, dokud zoufalá Zuzana nevymyslela lest a číšníka chytila přímo při činu. Zuzana mu neustále nadává. Nadává i personálu a místním, kteří „lezou, kam nemají“ a nezůstávají striktně na svých místech, která jim určila. Tím vším si vysloužila přezdívku „Ďábel“, zatímco jejího manžela mají všichni za „Anděla“.

Kuchař František je neschopný
, Zuzana by ho chtěla vyhodit, jenže už dlouho nemůže nikoho najít, a on se chová, jako by měl místo pojištěné na doživotí.  Druhý kuchař je Zuzanin strýc, který přišel spíš na výpomoc, protože je vyučený v oboru a Zuzana nemohla nikoho sehnat. Zůstat tu ale nechce. S personálem má Zuzana vůbec potíž: zrovna před týdnem vyhodila další číšnici, protože jí z kanceláře, kde spala jen ona a její přítel, zmizelo 30 000 Kč.

Zuzanin manžel Jiří je vyučen v oboru. Vždycky pracoval jako zaměstnanec a i Zuzana, která v oboru není vyučena, se živila jako servírka. Změnu role ze zaměstnance na majitelku Zuzana zvládla bravurně, její manžel se ale i nadále chová, jako by jeho zaměstnanci byli kolegové, drží s nimi basu, snaží se je chránit před svojí ženou, které tak ubírá autoritu, a omlouvá je, i když ho okrádají.

Šéfa Zdeňka Pohlreicha pozvala na pomoc sama Zuzana – stav její restaurace se jí už zdá neudržitelný a doufá, že jeho rady snad konečně pomohou. Jak se obávanému postrachu ledabylého personálu podaří rozplést sítě problémů U pavouka? To uvidíte v úterý 28.10. 2014 v repríze pořadu Ano, šéfe!

Nenechte si 28.10. 2014 ujít reprízu dalšího dílu oblíbené gastronomické show Ano, šéfe! od 22:25 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ano, šéfe 28.10. 2014:

Ano, šéfe 28.10. 2014
Ano, šéfe 28.10. 2014
Ano, šéfe 28.10. 2014
Ano, šéfe 28.10. 2014
Ano, šéfe 28.10. 2014
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Panu Zdeňkovi fandím,dělá to moc dobře a šikovně.Dovede poradit a kdo dá na jeho rady tomu většinou pomůže.Ráda sleduji jeho pořady a držím mu palce. Jarulinka
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle