Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 12.12. 2017
Dnes má svátek Simona
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Ano, šéfe 6.1. 2015

6. 01. 2015 | Televizní tipy
Nekompromisní šéf a autor mnoha populárních výroků Zdeněk Pohlreich se vrací ve svém pořadu Ano, šéfe s datem 6.1. 2015 – a je jisté, že o zábavu, vzruch a poučení nebude nouze ani tentokrát. Zárukou je originální humor a osobitý přístup Zdeňka, který se při střetu s realitou v obyčejných, ale i lepších restauracích a hospodách projeví opět velmi svérázným způsobem. Kdyby měl vlasy, kdoví, jak by to dopadlo...

Ano, šéfe – 6.1. 2015:


V repríze dalšího dílu pořadu Ano, šéfe! nás čeká trápení paní Podané. Snaží se postavit na nohy podnik po svém bratrovi, který byl ze závažných osobních důvodů přinucen jí relativně fungující motorest Lesní zátiší přenechat. Ale nedaří se a dluhy už se mění ve značný existenční problém. Proto se obrátila na Zdeňka Pohlreicha, šéfkuchaře, který pro věcnou a přesně mířenou kritiku rozhodně nejde daleko.

Ano, šéfe 6.1. 2015Jana Podaná se k podnikání dostala v roce 1993, kdy začínala jako účetní, což dělá dodnes, sama vede účetnictví restaurace. Do gastronomie samotné ovšem vstoupila až v roce 2002, kdy se místo svého bratra stala vlastníkem i vedoucím podniku současně.

Od té doby se snaží relativně fungující motorest, situovaný poblíž hlavních tahů na Domažlice a Rozvadov, udržet nad vodou. S vedením restaurace předtím žádné zkušenosti neměla. Díky bratrovi, který dodnes patří k personálu a je zároveň pravou rukou paní Podané, má pocit, že vedení restaurace rozumí. I když nemá zkušenosti v oboru, její buldočí boj za existenci podniku a pozitivní vztah k beznáhražkové gastronomii jí pomáhá nějakým způsobem udržet motorest nad vodou.

Přesto má do prosperujícího a kvalitního podniku více než daleko. Její dluhy na odvodu pojištění i nájmu objektu a zároveň klesající tržby přerůstají v existenční problém. Navíc musí najít způsob jak zastavit úbytek hostů, který vznikl nedávným zprůjezdněním dálničního obchvatu Plzně. A co na to Zdeněk Pohlreich? Stačí láska k jídlu k úspěšnému provozování restaurace? Dozvíte se v dnešní repríze pořadu Ano, šéfe s datem 6.1. 2015!

Nenechte si 6.1. 2015 ujít reprízu dalšího dílu oblíbené  gastronomické show Ano, šéfe! od 22:45 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ano, šéfe 6.1. 2015:

Ano, šéfe 6.1. 2015
Ano, šéfe 6.1. 2015
Ano, šéfe 6.1. 2015
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
V Restauraci u paní Podané jsme byla před návštěvou pana Pohlreicha a bylo to tam útulné, a velmi chutné, a po jeho návštěvě jsem tam byla jednou a už mě to tam bohůžel netahne
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles