Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ano, šéfe 6.11. 2014

6. 11. 2014 | Televizní tipy
Nekompromisní šéf a autor mnoha populárních výroků Zdeněk Pohlreich se vrací ve svém pořadu Ano, šéfe s datem 6.11. 2014 a je jisté, že o zábavu, vzruch a poučení nebude nouze ani tentokrát. Zárukou je originální humor a osobitý přístup Zdeňka, který se při střetu s realitou v obyčejných, ale i lepších restauracích a hospodách projeví opět velmi svérázným způsobem. Kdyby měl vlasy, kdoví, jak by to dopadlo...

Ano, šéfe – 6.11. 2014:


Restaurace Zahrada v Opeře je v budově bývalého sídla rádia Svobodná Evropa, kousek od Národního muzea a Státní opery. Cesta do ní byla ještě před několika měsíci lemována zátarasy a hlídkami po zuby ozbrojených vojáků. Dnes je cesta paradoxně ještě složitější. Kromě zátarasů byly totiž zrušeny i některé přechody, a tak musí člověk použít delší a složitější trasu. Samozřejmě můžete přijet autem, ale je tu bohužel pouze 8 parkovacích míst.

Ano, šéfe 6.11. 2014Provozovatelé jsou v současné době dva – ten původní, Dan Jablonský je jakýmsi otcem restaurace. Během jejího fungování sem přivedl několik kuchařů z různých koutů světa a restaurace získala dobré jméno. Druhým, novopečeným majitelem je Chorvat Dražen Horvat. Ten vlastní ještě jednu restauraci, která je zaměřená na středomořskou a především chorvatskou kuchyni. Šéfkuchařem se zhruba před dvěma měsíci stal neznámý Jiří Šafařík. Podle slov Dana si v kuchyni zatím moc respektu nezjednal.

Menu restaurace se od doby otevření restaurace příliš neměnilo, spíše se doplňovalo. Největší vliv na menu mělo působení francouzského šéfkuchaře. Současný šéfkuchař Jiří menu seškrtal, ale jinak nepozměňoval. V současné době restaurace nemá žádný koncept a potýká se s několika problémy. Tím největším je nedostatek hostů. Dnes je v této kategorii konkurence podstatně větší. Před nedávnem se sice rádio Svobodná Evropa odstěhovalo, zátarasy zmizely, vojáci odešli, ale hosté nepřicházejí.

V neposlední řadě budou majitelé muset řešit i otázku personálu. Ten si za dob největší slávy restaurace zvykl na určitý komfort a jaksi zpohodlněl. A tak některé úkoly plní jen s velkou nevolí, chybí jim nadšení a „šťáva“. Oba majitelé mají v současné době svoji představu, jak by měla restaurace, respektive její koncept, vypadat. Při diskusi na toto téma je vidět napětí na obou stranách s převahou Dražena. A právě proto by tu uvítali rady a pomoc od Zdeňka Pohlreicha. Podaří se mu oprášit zašlou slávu Zahrady v Opeře? Připomeňme si dnes večer v repríze další díl populárního pořadu Ano, šéfe!

Nenechte si 6.11. 2014 ujít reprízu dalšího dílu oblíbené gastronomické show Ano, šéfe! od 22:35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ano, šéfe 6.11. 2014:

Ano, šéfe 6.11. 2014
Ano, šéfe 6.11. 2014
Ano, šéfe 6.11. 2014
Ano, šéfe 6.11. 2014
Ano, šéfe 6.11. 2014
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !